Hirdetés

2022.05.16. 12:09

Mit vegyünk figyelembe power bank vásárlásakor?

Az állandó jelenlét és az online térben való folyamatos tartózkodás miatt előbb-utóbb mindenki számára nélkülözhetetlen eszköz lesz a power bank. Ma már nagyon sokféle típust kínálnak a gyártók, mi összeszedtünk pár szempontot, mi alapján érdemes választani köztük.

https://www.ajandektargykozpont.hu/

A power bank ereje

Az első és legfontosabb dolog megnézni, mekkora kapacitással rendelkezik a töltő. Ha sok eszközt kell töltenünk, vagy időnk nagy részében csak így tudjuk megoldani, hogy a telefonunk ne merüljön le, válasszunk nagyobb teljesítményű power banket. A legtöbb okostelefonhoz elég egy 10 000 mAh-s kapacitású, de ha laptopot, tabletet is ezzel szeretnénk tölteni, válasszunk nagyobb erejű akkumulátort!

Mindenféle igényt kielégít az Ajándéktárgyközpont töltő kínálata, ahol a power bankek mellett USB töltőket és az egyre népszerűbb vezeték nélküli töltőket is megtalálhatjuk. Mivel ezekre valóban minden dolgozó embernek szüksége lehet, érdemes jól szétnézni a honlapon, és akár ajándékba vagy promóciós célokra is innen választani terméket.

LED-es kijelző és dizájn

Sokak számára fontos a töltő kinézete is, hiszen gyakran mások előtt használják. A legszebbek a fényes felületű power bankek, de ezek kevésbé ellenállóak a karcolásokkal szemben.

A szín sem mindegy, a feketén például kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok.

Formájukat tekintve leginkább a téglalap alakú, vékonyabb-vastagabb verziók terjedtek el, de az Ajándéktárgyközpontnál például golyóstoll is kapható beépített 650 mAh power bank akkumulátorral. Gravíroztatva ez is kitűnő promóciós eszköz lehet!

Nemcsak a formára és a színre érdemes azonban figyelni, hanem arra is, van-e LED-kijelző a készüléken. Ez apróságnak tűnik, de a gyakorlatban nagyon hasznos tud lenni, ha tudjuk, mikor van feltöltődve a power bank. A villogó fényekből megállapíthatjuk, mekkora az akkumulátor töltöttségi szintje, tudjuk-e még használni vagy csatlakoztatnunk kell-e a hálózathoz.

Extrák: plusz kábelek, csúszásmentes tok

Ha tehetjük, válasszunk olyan terméket, amihez kiegészítőket is adnak. Nagyon jól fog jönni például, ha olyan plusz kábelek is vannak a csomagban, amelyekkel eszközeinket tölthetjük. Hiszen ki ne hagyta volna már otthon a telefontöltőjét, mondván, úgyis nála van a power bank?

A csúszásmentes tok is nagy előny. Ha éppen telefonálás közben lesz szükségünk a power bank használatára, jó, ha nem ejtjük le a töltőt. Akkor is jól jön, ha egyik táskából a másikba gyakran pakolunk, ilyenkor is biztonságosabb, ha tok védi az eszközt.

Garancia

Végezetül ne feledkezzünk meg arról, hogy csak megbízható forrásból származó töltőt vásároljunk! Nézzük meg, mennyi ideig érvényes rá a garancia! A minimum idő általában egy év. Ügyeljünk arra is, hogy a garancialevél le legyen pecsételve. Jól tegyük el a power bank papírjait és a számlát, mert bármikor szükség lehet cserére, ha meghibásodik a készülék!

Mindezek után már tényleg nem marad más hátra, mint beszerezni a számunkra tökéletes power banket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában