Hirdetés

2022.05.11. 13:08

Így lehet konyhádban csodás hangulatvilágítás!

A hálószobában, nappaliban és fürdőszobában mindig nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő világítás kialakítására. De miért ne tehetnénk ezt meg a konyhánkban is?

Lássuk, hogyan lehet feldobni az egysíkú világítást izgalmas fényforrások segítségével!

LED szalag a kiváló hangulatért

A konyhapult megvilágítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy a főzés és sütés előkészületei minél simábban menjenek. Különösen fontos az őszi-téli hónapokban, amikor korán sötétedik, hogy ugyanolyan biztonságosan, jó fényviszonyok között készíthessük vacsoránkat, másnapi ebédünket.

A LED szalagok könnyen felszerelhető fénycsíkok, melyek remek, hangulatos megvilágítást nyújtanak a konyha egész területén! Dobd fel konyhád, és szerezz be praktikus kiegészítőket a KonyhaMax.hu weboldaláról!

A LED szalagok amellett, hogy kiválóan ellátják világítási feladatukat, fantasztikus luxushangulatot csempésznek a helyiségbe. Érdemes lehet őket a felső szekrénysor aljára ragasztani, hogy a konyhapult valódi fényárban ússzon. De az igazán ínyencek akár az alsó szekrénysor aljára is helyezhetik, így pont olyan hangulatot kelt majd, mint egy luxus étteremben, bárban vagy hotelben.

A konyhaszekrény aljára rögzített LED szalagot érdemes lehet az alumínium profilba helyezni. Ezáltal a diffúzor lágyítja és homogénebbé, sejtelmesebbé teszi a kiáramló fényt. Praktikus okokból is érdemes megfogadni ezt a tanácsot, hiszen a keletkező hőt az aluprofil egyenletesen elosztja, amely meggátolja a pontokba koncentrálást. Ezáltal a szalag élettartama is nő, és még tovább élvezhetjük a fenséges hangulatot!

Lámpa a tisztán látásért

Azokban a konyhákban, ahol nagy a rendelkezésre álló hely, gyakran nem elegendő egyféle fényforrás. A munkapult világítása mellett érdemes lehet a konyhasziget és a sütő közelébe is elhelyezni egy hordozható asztali lámpát.

Így könnyebben olvashatjuk a receptkönyvet, és alaposabban megvizsgálhatjuk, hogy biztosan jól megtisztítottuk-e a hozzávalókat. Nem mellesleg jóval egyszerűbb dolgunk lesz sütemény vagy torta díszítésénél is, ha fényárban úszik a helyiség, és nem a sötétben, homályban tapogatózunk!

Praktikus fényforrás és tárolóegység egyben

Ha úgy érezzük, szükségünk lehet egy kis extra fényre, de nincs felület, ahova elhelyezhetnénk, bármikor összeköthetjük a kellemest a hasznossal. Szereljünk fel polcot, amelybe lyukat vágva függőlegesen rögzíthetünk egy fali lámpát.

A fényforrás így szinte teljesen beleillik a környezetbe, és a maradék felületen szobanövényt, dekorációt vagy akár USB portot is elhelyezhetünk. Így sokkal esztétikusabb végeredményt kapunk, mintha csak egy fali lámpát rögzítenénk a falra!

Látogass el a KonyhaMax.hu weboldalára, és inspirálódj a csodás konyhabútorok, készülékek és kiegészítők láttán! Dobd fel konyhád extra fényforrásokkal, vagy tedd praktikusabbá hasznos eszközökkel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában