Hirdetés

2022.05.11. 10:45

Első Felsőzsolcai Gyereknap – Számos programmal várják majd a Játszótérre látogatókat

Többek között kézműves foglalkozással, játékos versenyekkel várják a családokat május 28-án, a játszótéren megrendezésre kerülő gyermeknapon.

Felsőzsolca város önkormányzata gyermeknapi programokat szervez az Árvízi Emlékpark és játszótér területén.

Lesznek légvárak, arcfestés és kézműves foglalkozás, de bohóc, valamint játék csere-bere is várja majd a látogatókat, ahol a gyerekek megunt játékaikat elcserélhetik, vagy eladományozhatják. Az adományként leadott játékokat Felsőzsolca Város Önkormányzata és a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány juttatja el a felsőzsolcai családok részére.

A gyereknap alkalmából számos szórakoztató programmal készülnek a szervezők. 

A 10 órától 13 óráig tartó rendezvényen a kisebbeket Babusgató, a nagyobbakat Mese sarok, Játékmackó szépségverseny és Verdák-derby várja. A játékos versenyre gyerekek és játékos kedvű felnőttek is jelentkezhetnek majd a helyszínen, a magukkal hozott guruló járművekkel. 

A szülők részére is tartogat programot a rendezvény, míg a gyerekek szakképzett felnőttek kíséretében játszanak, rájuk vár a Szülő megőrző!

A családoknak, gyerekeknek szóló rendezvény az önkormányzat szervezésében, a Glória Party Team és a Felsőzsolcai Családokért Alapítvány, valamint Szarka Tamás polgármester támogatásával valósul meg. 

Érdemes tehát az év egyik legmókásabb napját a felsőzsolcai játszótéren tölteni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában