Hirdetés

2022.04.28. 11:09

Ha a múlt legmenőbb mobiljait keresed – Jó vétel okosan!

Megkerestük 2020 legmenőbb mobiltelefonjait. Ha közép- vagy felsőkategóriás készüléket keresel, ez a lista hasznos lehet számodra!

Forrás: pixabay.com

iPhone 11

A sima iPhone 11 mobilt sokszor „megfizethető iPhone-ként” emlegetik. Tény, hogy lényegesen olcsóbb az OLED kijelzővel ellátott, háromkamerás PRO változatnál, olcsónak azonban így sem nevezhető. Nagyjából 240 ezret kell kicsengetnünk érte. Húzós ár, azonban csúcsminőséget kapunk a pénzünkért. 

A 6,1 inches Liquid Retina kijelző olyan megjelenítést biztosít, amitől jobbra nem is vágyhatunk. Az A13-as processzor 4 GB memóriával tökéletes működést szavatol, a 3110 mAh kapacitással rendelkező akkumulátor pedig megfelelő táplálást biztosít a teljes rendszernek. Az újgenerációs Apple-féle duplakamera rendszer ultraszéles látószöget kínál, élmény vele a fotózás. Habár néhány kompromisszumot el kell fogadnunk a lényegesen alacsonyabb árért cserébe, az Apple minőség, az anyaghasználat, a szoftveres tudás a PRO változattal egyenértékű.

Samsung Galaxy Note 10+

A 10+ kiváló ár-érték arányával mindenképpen helyet követel magának ezen a listán. A 6,8 inches AMOLED kijelző tökéletes megjelenést biztosít, az Exynos 9825 processzor és 12 GB memória pedig a tökéletes sebességről gondoskodik. A 4300 mAh kapacitással rendelkező akksi akár 12 órás aktív üzemidőt képes kiszolgálni. A készülék IP68-as szabvánnyal rendelkezik, azaz víz- és porállónak tekinthető. 

A koreai gyártó szinte tökéletes hangzással látta el a Note 10+ mobilt, ami ideálissá teszi audiovizuális felhasználásra. A kamerarendszere ebben az árkategóriában inkább átlagosnak mondható: négy hátlapi kamerája kiváló minőségű fotókat készít, de nem sorolható a legfejlettebbek közé.

Huawei P30 Pro

A Huawei P30 Pro okostelefon a tökéletesség határait súrolja. A 6,47 inches FHD +OLED kijelző hibátlan megjelenítést garantál. A telefon rendkívül igényes külsővel rendelkezik, ergonómiai tulajdonságai tökéletesek. A kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó az egyik leggyorsabb.

A Kirin 980 processzor rendkívül gyors működést szavatol a készülék számára, kiváló erőforrásoptimalizálásának köszönhetően a 4200 mAh kapacitással bíró akkumulátor pedig a hosszú üzemidőről gondoskodik. A 20 megapixeles ultraszéles kamera mellett egy 40 megapixeles főegység található; és ha ez nem lenne elég, a kamerarendszer ötszörös optikai zoom-mal rendelkezik! Ha pedig még ennél is többre vágyunk, tízszeres hibrid zoom és ötvenszeres digitális zoom áll rendelkezésre. Egyedüli hátrányként a 3,5 milliméteres jack bemenet hiányát említhetjük.

Xiaomi Mi 9

A Xiaomi mobiltelefonok sikerének a kínai gyártó innovatív gondolkodása ágyazott meg. A Xiaomi Mi 9 tulajdonképpen egy felsőkategóriás készülék középkategóriás áron; nem véletlenül emlegetjük a készüléket az egyik legjobb ár-érték arányt képviselő telefonként. 

Az Mi 8 Pro nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a 9-es változat esetében azonban javították a korábbi hibákat, illetve háromkamerás rendszert építettek a telefonba; a legnagyobb felbontással rendelkező kamera 48 megapixeles, f/1.8-as rekeszértékkel. A 12 megapixeles telefotó kamera kétszeres optikai zoom-mal rendelkezik. A vezetékmentes töltés lehetősége és a kijelzőbe épített kimondottan gyors ujjlenyomat-olvasó csak hab a tortán. A Snapdragon 855 processzor villámgyors működést szavatol, amit 6 GB memória támogat. 

Ha ezek között nem találtad meg…

Magyarország vezető webáruháza, az eMAG okostelefonok széles kínálatát biztosítja a vásárlók számára. Ha a fenti listában nem találtuk meg a számunkra tökéletes készüléket, érdemes megismerni a termékpalettát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában