Hirdetés

2022.01.26. 13:09

Mindent „is ” kínálnak

Közösségi szerepvállalással honorálják vevőik, megbízóik bizalmát.

– Három éve jött az ötlet, hogy a sokéves kereskedelmi és értékesítési tapasztalatomat összegyúrva létrehozzak egy olyan üzlethálózatot, ahol a vásárlók mindent megtalálnak – idézi fel Molnár Ádám, a Mr. Minden Group Kft. tulajdonosa. 

– Üzletemet Mr. Mindennek hívják, és büszke vagyok arra, hogy a név oltalom alatt van, és ez ma már a védjegyünk. 

A vegyeskereskedésben a lakossági használati cikkek értékesítése mellett professzionális felhasználásra is tartunk tisztítószereket, barkácsgépeket, szerszámokat, csavarokat, kötőelemeket és építőanyagokat – ismerteti a cégvezető. 

 

Széles palettán 

 

Mint a névből is következtetni lehet, az üzlet széles palettán mozog a termékkínálatot illetően, amit nagyon szeretnek a vásárlók és a céges partnerek egyaránt, mert egy helyről ki tudják minden igényüket szolgálni. 

A boltban lévő termékek mellett a bőséges kínálatban megtalálhatók a telephelyen többek között az építőanyagok is. 

Az alaptermékektől kezdve kaphatók az építőipar minden szakágához szükséges alap- és speciális anyagok, valamint kiegészítőik. Ki tudnak szolgálni mindenféle szakirányt az építkezésben az alapozástól elkezdve egészen az épület kész állapotáig, legyen szó cementről, gipszkartonról, csemperagasztóról, fugáról, festékről, falazóhabarcsról, vakolóanyagról, kül- és beltéri festékekről, vakolatokról vagy akár vas- és faanyagról. 

Mindezek mellett a víz-, gáz-, fűtés és villamossági, világítástechnikai anyagok széles kínálata is megtalálható az üzletben kedvező árakon. 

Az építőanyagok és kiegészítőik forgalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a munkaruházatra és munkavédelemre is, ahol szintén folyamatosan bővül a kínálatuk. A munkavédelem több formában található meg a védősisakoktól kezdve a szemüvegeken és fülvédőkön át, egészen a zuhanásgátlókig, és széles kínálatot mutatnak be a kesztyűk terén is. Kitűnő minőségű termékek közül válogathatnak a vásárlók a nadrágok, pulóverek, kabátok vagy éppen a lábbelik között. 

Nemcsak az építőipar, hanem bármilyen szakma munkaruházatában segítséget tudnak nyújtani magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. 

 

Bővülő kínálat 

 

– Termékskálánkat folyamatosan bővítjük minden téren, és kiemelt figyelmet szentelünk a speciális vásárlói igények kielégítésére, új termékek beszerzésére. Több mint száz beszállítóval rendelkezünk – hangsúlyozza a cégtulajdonos. 

– Fontos számunkra a kivitelezőkkel való szoros kapcsolattartás, és az egyéni vásárlók részére nyújtott tanácsadás, segítve eligazodásukat az építőanyagok széles palettáján. 

Partneri kapcsolat létrejöttekor egyedi szerződést kötünk saját fizetési konstrukcióval, egyedi árakkal. A megrendelt termékeket saját autóinkkal helyszínre is szállítjuk igény szerint, rövid határidőn belül, díjmentesen. 

Legfőbb célunk a hosszú távú beszállítási lehetőségek felkutatása, kivitelezők, kis- és nagyvállalatok, önkormányzatok, akikkel hosszú távon szeretnénk üzleti kapcsolatot fenntartani. 

Koncepciónk lényege, hogy a vásárlóink egy helyen megtaláljanak mindent a lehető legjobb árakon. 

– Közösségi szerepvállalással honoráljuk azt a rengeteg bizalmat és hitet, amit vevőinktől, megbízóinktól kapunk. 

A Miskolci Mentőállomást és a környékünkön lévő óvodákat és rendezvényeket mindig jó szívvel segítjük, támogatjuk – a teljesség igénye nélkül itt példaként említeném az arnóti, felsőzsolcai, sajópálfalai és hernádnémeti óvodákat, az arnóti, sajópálfalai megmozdulásokat, rendezvényeket, a DG futball-kupasorozatot és az autóversenyeket Miskolcon. 

A nyékládházi Koi horgásztón megrendezett Gyermek Horgász Akadémiát saját versenyhorgászcsapatunk szakmailag, a cég pedig anyagilag is támogatta. A Parasznya FC, Mályi SE Női Labdarúgócsapat és a Szikszó FC kiemelt támogatói vagyunk. A Diósgyőri Szurkolók az Állatkínzás Ellen Egyesületnek és a MÁSA alapítványnak is örömmel segítünk. 

A Megyei Kórház Gyermekegészségügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályát is támogattuk. A Zsófi-ReményVár Egyesülettel karöltve folyamatos akciókkal segítjük a környékbeli rászoruló beteg gyerekeket és családokat – sorolja Molnár Ádám.  

Forrás: FlyR

 

Partnerek:

  • Magyar Közút Nonprofit Zrt. üzemmérnökségei
  • Strabag Kft. több direkciója
  • Hell Automata Üzemeltető Kft
  • Miskolc Holding Zrt.
  • Miskolci Tankerületi Központ
  • Miskolci Szakképzési Centrum
  • Több, mint 50 kivitelező építőipari vállalkozás
  • Több, mint 20 önkormányzat, kiemelten Sajópálfala, Arnót, Felsőzsolca, Boldva, Cserépváralja, Sajókeresztúr, Alsózsolca
  • Számos környékbéli iskola és óvoda

(PR-cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában