Hirdetés

2022.01.18. 11:00

Hogyan viseljük az ingruhát?

Ismerős a mondás, hogy egy nőnek soha nem lehet elég cipője? Nos, ez igaz a ruhákra is. Főleg akkor, ha tökéletesen egyesítik a különféle stílusirányzatokat, mint ahogy azt az ingruha teszi. Ugyanis ezt a csodás női ruhadarabot egyszerre viselhetjük akár az irodában, egy ügyintézős hétköznap során vagy egy esti buli alkalmával is.

Forrás: norenstore.hu

Viselése télen

 

Egy ingruha önmagában túl vékony ahhoz, hogy melegen tartson minket ebben az évszakban. De semmi probléma, hiszen ezek a ruhadarabok gyakorlatilag rétegezésre készültek, így alattuk vagy fölöttük is bármit viselhetünk, hogy ne fázzunk a zimankósabb napokon sem.

 

Tökéletes kiindulópont lehet például, ha ingruhánkat egy vaskos övvel és kötött kardigánnal párosítva viseljük egy skinny nadrág felett. Egy a fontos, hogy ne olyan színű nadrágot válasszunk, amely könnyen koszolódhat, mint például a fehér vagy a bézs. Ugyanis egy hatalmas sárfolt vagy a kiömlött kávé nem a legstílusosabb minta, amit el tudunk képzelni.

 

Nem szabad megfeledkezni a kabátokról sem, amelyek kiegészítik ezt az egész megjelenést - mint például a trench kabát.

 

Ingruha tavasszal

 

Ebben az évszakban ugyan kicsit melegebbre fordul az időjárás, de az ingruha egész napos viselésére nem igazán van lehetőség, mivel a reggelek még “csípősek”, de a déli órákban viszont már meleg van.

 

Ez a probléma azonban orvosolható néhány vékony réteg bevetésével. Ilyen például a leggings, amely különösen hasznos, hogy reggelente a munkába menet melegen tartson. A megjelenés felfrissítéséhez pedig viseljünk egy divatos, térdig érő csizmát a cicanacink felett.

Forrás: norenstore.hu

Amennyiben szükségünk van további divattanácsokra és hasznos tippekre, hogy a legtöbbet hozzuk ki a ruhatárunkból, akkor mindenképpen érdemes felkeresni a NorenStore blogját. 

 

Viselése nyáron

 

Az elmúlt években a nyári divat elengedhetetlen része volt az ingruha. Nem is csoda, hiszen ez az a női ruhadarab, ami komfortos, mindenféle eseményre bevethető, ráadásul nem sül ránk a nagy forróságban.

 

Kapjunk fel hozzá például egy sikkes szandált és egy szép blézert, így akár irodai öltözékként is nyugodtan bevállalhatjuk. Abban az esetben viszont, ha nem szeretnénk túl komor megjelenést, akkor pár színes és vidám kiegészítővel lazíthatunk a szettünk “szigorúságán”.

 

Ingruha ősszel

 

A hűvös idő beköszöntével még sokunk nem áll készen, hogy megváljon a lengébb ruháitól. De ez nem is baj, hiszen ha néhány kényelmes, meleg ruhadarabbal vannak kombinálva, akkor akár az egész őszi-téli szezonban hordhatóak. 

 

Arra viszont érdemes ügyelni, hogy mindig vékony rétegeket viseljünk egymáson, így elkerülhető a kényelmetlenség érzése. Válasszunk például a kedvenc ingruhánk mellé egy testre simuló, lehetőleg natúr színű kardigánt, amely szépen keretet ad majd az öltözékünknek. De egy blézer is remek választás lehet felső rétegként, ha egy kicsit elegánsabb szettet szeretnénk megalkotni.

 

Végezetül a vékony bőr- vagy a farmerkabátok segítségével remekül hangsúlyozhatjuk a derekunkat, ráadásul még “rockos” hatást is csempészhetünk velük a megjelenésünkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában