PR cikk

2012.06.18. 10:13

Hajdúszoboszlói program kavalkád

Hajdúszoboszló a (fel)üdülőhely egész nyáron színes programokat kínál a strand élmények kiegészítésére. A Nap ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát! várja Önt is, 2012. június 23.-án (szombaton).

Hajdúszoboszló a (fel)üdülőhely egész nyáron színes programokat kínál a strand élmények kiegészítésére. A Nap ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát! várja Önt is, 2012. június 23.-án (szombaton). Szent Iván éjjelén évszázadok óta tüzek gyulladnak, tündérek libbennek, párra találnak a magányosok. Várjuk azokat, akik az év legrövidebb éjszakáján részesei akarnak lenni e különleges élménynek. A rendezvény sztárvendégei: Zoltán Erika és Szirota Jennifer.

Június utolsó hétvégéjén a Hagyományőrzésé a főszerep június 29-30 között kerül megrendezésre a XVII. Hajdúvárosok találkozója, ahol a hajdú hagyományokat méltán képviselő, kiváló eredményekkel rendelkező amatőr művészeti csoportok – énekkarok, mazsorettegyüttesek, fúvószenekarok, modern- és néptánc-, hagyományőrző és színjátszó csoportok kulturális programjai szórakoztatja a vendégeket.

További nyári programokról bővebb információkat keressen itt !

Ha még nem foglalt szállást, akciós ajánlataink közül biztosan Ön is talál megfelelőt! A további információkat keresse itt

Látogassa meg a www.hajduszoboszlo.hu weboldalt ahol akár egy hajdúszoboszlói nyaralást is nyerhet!

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft az ÉAOP-2.1.3-2009-0005 „Hajdúszoboszló új minőségű turisztikai menedzseléséért elnevezésű projekt 63 760 200.- Ft támogatásból az Európai Unió és Magyar Állam támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában