PR cikk

2012.01.13. 15:10

Válaszd a legújabb edzésformát: a Gyorsulási tréninget, vagyis a Power Plate-et!

A Power Plate egy gyorsulási tréning, amivel minimális idő alatt, maximális eredmény érhető el! A Power Plate gép az egyik legmagasabb szintű technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén!

A Power Plate egy gyorsulási tréning, amivel minimális idő alatt, maximális eredmény érhető el! A Power Plate gép az egyik legmagasabb szintű technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén!A vibrációs tréning, pontosabban a gyorsulási tréning, olyan erőgyakorlatokat takar (mind például a guggolás, a fekvőtámasz, vagy hasizom gyakorlatok), amelyeket különböző frekvencián, 3 dimenziós mozgást végző platformon csinálunk végig. Az edzésprogramok 30 percesek,és minden alkalommal személyi edző segít. Így a kívánt eredményt biztonságosan és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt.

Heti 2-3 alkalom az ideális, hogy a fejlődés megfelelő és gyors legyen! A plató gyors kimozdulásai (másodpercenként 25-50 alkalommal) izom összehúzódási és elernyedési reflexet vált ki, amely automatikusan jön létre, olyan sebességgel, ahogyan a plató végzi a vibrációt. Mindezt anélkül, hogy áramot vezetnénk a testbe! A rezgések alapvetően testre ható gravitációs erőt erősítik, többszörözik meg, így a szervezet reakciója is felgyorsul! Gyorsul az anyagcsere,fokozódik a vérkeringés, és a zsírégetést is 48 órára biztosítja!

Az eredmény? Erősebb,feszesebb és aktívabb izomrostok Az izmok 98 százaléka aktiválja magát, míg hagyományos edzéseken ez az érték mindössze 50 százalék! A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.

A POWER PLATE HITELESSÉGE

Minden Power Plate gép igazoltan orvostechnikai berendezésnek minősített, megfelel az európai egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Az orvostechnikai eszköztanúsításnak köszönhetően orvosok, gyógytornászok alkalmazhatják a vibrációs tréninget, mint egy szélesebb körű kezelési módot. A Power Plate hatékonyságát több mint 80 tudományos tanulmány bizonyítja. Németországban a társadalombiztosítás 80 százalékos támogatásával végeznek Power Plate kezeléseket a hát és gerinc problémák kezelésére.

EREDMÉNY

Amikor a tükör elé állsz minden egyes edzés után egy büszke, vidám és életörömmel teli új ember tekint majd vissza rád, aki kitűzte és elérte a céljait! Elérted, mert a megoldás kulcsa már a kezedben van! Amiért önerődből megküzdesz, azt senki nem veheti el tőled, mert az a tiéd, és erre az eredményre nagyon büszke leszel! A legfontosabb a testi-lelki egyensúly mellett, hogy több leszel, mint más! Mert benned megvan az elszántság, küzdeni akarás, bizonyítási vágy, és tényleg ott a lehetőség, hogy megvalósítsd az álmaidat.

A RENDSZERES TESTMOZGÁS ELŐNYEI A POWER PLATE-EL

  • Fogyás: zsírszövet csökkentés, zsír-izom arány változás, hasüregi zsír csökkentés
  • Narancsbőr csökkentése vagy megszüntetése
  • Csontsűrűség: növeli a csontsűrűséget, megakadályozza az életkorral járó csontsűrűség csökkenést
  • Izomerő és teljesítmény: drasztikusan javítja a mindennapi élet teljesítményét
  • Keringési- és érrendszeri funkciók: növeli a vérkeringést és javítja a kardiovaszkuláris rendszer működését
  • Fájdalom csökkentés
  • Neuromuscularis problémák
  • Rugalmasság és flexibilitás
  • Egészség és jobb életminőség : rövid idő alatt pozitív hatást gyakorolt az általános fittségre, kondícióra, és a teljesítményre
  •  Power Plate Stúdió & Szépségklinika

     Miskolc,Szentpáli utca 2-6.

    (Miskolc-Pláza oldalában a West Side emeletén)

    Bejelentkezés: +36 (70) 415 34 76

    Nyitva tartás:

    Hétfő-Szombat: 8-20

    Vasárnap: 10-14

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában