PR cikk

2012.01.11. 11:21

Ingyenes Próbaleckék az ELO-tól

Az új év mindenki számára lehetőségeket, terveket és pozitív reményeket tartogat. Ez egyben az az alkalom is, amikor a tervek és célok elérése érdekében új, hasznos ismeretekre van szükség, amelyek a hétköznapokban hasznosíthatóak.

Az új év mindenki számára lehetőségeket, terveket és pozitív reményeket tartogat. Ez egyben az az alkalom is, amikor a tervek és célok elérése érdekében új, hasznos ismeretekre van szükség, amelyek a hétköznapokban hasznosíthatóak. Az Európai Levelező Oktatás Kft. olyan tanulási lehetőséget nyújt, amelynek köszönhetően kötöttség nélkül, rövid idő alatt, kedvezményes áron, magas szinten sajátíthat el a tanuló szakmai, OKJ-s, nyelvi, vagy éppen hobbi tevékenységekkel kapcsolatos ismereteket. Az ELO 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai levelező oktatás területén. A holland tulajdonú ESCC leányvállalataként az Európában bevált, sikeres és hatékony rendszerre épülve immár közel 400 000 elégedett tanulót támogatott abban, hogy kielégíthesse tudásszomját.

Ez alatt a két évtized alatt az ELO mindvégig a tanulók elvárásait tartotta szem előtt, így a tudás és a tanulás elkötelezett támogatójaként máig arra törekszik, hogy tananyagsorozataival az igényeket a lehető leghatékonyabban kielégítse.

Több mint 80 tananyagsorozatával lehetőségek széles körét kínálja mindazok számára, akik tanulni vágynak. A tanfolyamok választékának láttán sokan nem tudják eldönteni, hogy melyik irányba induljanak: egy idegen nyelvet szeretnének elsajátítani, esetleg új szakmai tudásra tennének szert, vagy éppen hobbijukkal ismerkednének meg alaposabban.

Ilyenkor az ELO ingyenesen letölthető próbaleckéi segítséget nyújtanak a döntésben. A díjmentes szolgáltatást bárki igénybe veheti, aki szeretne bepillantást nyerni a tananyagokba. A Próbaleckéket végiglapozva reális képet kaphat az érdeklődő egy-egy tananyagsorozat tartalmáról, így könnyebben dönthet arról, hogy melyik tanfolyamot rendelje meg.

Benned is felébredt a tudásvágy? Szeretnél az új évben új ismereteket elsajátítani? Még nem tudod pontosan, hogy egy új nyelvvel vagy szakmával ismerkednél meg szívesebben? Akkor itt az idő, hogy segítséget kapj döntésedhez: töltsd le az ingyenes Próbaleckéket most! Érdemes kipróbálni, végigböngészni az ingyenes anyagot, hiszen segítségével megismerheted az ELO tananyagainak színes kínálatát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában