PR cikk

2011.12.07. 11:32

Versenyautón érkezett az óvodások ajándéka – VIDEÓVAL!

Nagy volt az öröm tegnap a szikszói sportcsarnokban, ahol közel 250 gyermek, a szüleik és óvodapedagógusaik gyűltek össze, hogy a Hell és a szikszói önkormányzat által szervezett Mikulás ünnepségen részt vehessenek.

Nagy volt az öröm tegnap a szikszói sportcsarnokban, ahol közel 250 gyermek, a szüleik és óvodapedagógusaik gyűltek össze, hogy a Hell és a szikszói önkormányzat által szervezett Mikulás ünnepségen részt vehessenek. A szokásosnál is nagyobb izgalomnak jó oka volt: az idén Szikszón üzemet létesítő Hell Energy Magyarország Kft. ajándékok tömkelegével járult hozzá a kicsik felhőtlen ünnepéhez, a jótékonysági akció kapcsán pedig rendhagyó karácsonyi film is készült a Hell pokoli Camaro-ja és a szikszói nagycsoportosok főszereplésével.



A korábbi hagyományokhoz híven, a Hell Energy idén is kiemelten fontos feladatának tartotta, hogy minél több gyermek arcára csaljon mosolyt az ünnepek közeledtével. Kibővítve a megajándékozottak körét, idén a sátai kisgyerekek mellett a szikszói óvodásokhoz is ellátogattak, hogy meglepetésekkel kedveskedjenek a kicsiknek. A vállalat vezetősége ráadásul úgy döntött, hogy a szokásos karácsonyi meglepetések mellett az üzleti partnereik megajándékozására szánt összeget is jótékony célra fordítják: játékokat vásároltak, melyeket a környék óvodásai között osztottak szét december 5-én. Maguk a Hell dolgozói is rengeteg ajándékot gyűjtöttek össze a gyerekeknek, sőt a cég több üzleti partnere – a Marquard Media, a 3L Gift, valamint az Integrált Média Megoldások – is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz.

Az ajándékok kibontása előtt a szervezők különleges műsorral lepték meg a kisgyermekeket: Mikulás napi gyerekműsorával a Diri Dongó együttes lépett fel és szórakoztatta az egybegyűlteket. A Hell Energy képviseletében, Borcsik Beáta nemzetközi trade marketing menedzser adta át az összegyűjtött ajándékokat, amelyeket a helyi érdekeltségű piacvezető energiaital-gyártó és partnerei vásároltak a két óvoda számára. A Szikszói Városi Óvoda és a Bethánia Óvoda pedagógusai elmondták, nagy hasznát fogják majd venni a sok új társasjátéknak, kifestőnek, ceruzának és legónak, amelyekkel a téli napokon is le tudják kötni a lurkók figyelmét. A műsor végén a Mikulás, krampuszainak segítségével kiosztotta az édességcsomagokat is, amelyek – a celofánzörgésből ítélve – nagy sikert arattak a kicsik körében.

„Cégünknél, a rally-hoz kapcsolódó sportszponzorációnk miatt, már a kezdetetektől meghatározó volt Sáta, hiszen ott található a legismertebb rallypálya, a sátai körgyors. Itt minden évben nagyon nagy szeretettel fogadnak minket, és ilyenkor, az ünnepek alkalmával, az általunk nyújtott kis segítséggel viszonozni tudunk valamit a tőlük kapott sok szeretetből.” – mesélt az akcióról Borcsik Beáta. Idén, a jótékony akció kibővítése révén, a szikszói önkormányzattal közösen szervezték meg a Mikulás ünnepséget. „Szikszó Önkormányzata és a településen élők számára rendkívüli jelentőséggel bír, hogy a Hell Energy Magyarország Kft tulajdonosai letették a voksukat Szikszó mellett. Az idén júniusban átadott üzemük az első beruházás azon a 341 hektáros ipari területen, amely a legnagyobb összefüggő beépíthető ipari terület az országban. Az önkormányzat bábáskodott a születésnél, és első gyermekként nagy örömmel fogadta a Hell Magyarország Energy Kft beruházásait. Rendkívül szimpatikus számunkra az, hogy a Hell fontosnak érzi a társadalmi felelősségvállalást. A Szikszón élők nem először tapasztalhatják a felelős hozzáállásukat.” – mondta el a tegnapi rendezvényen kapcsolatban Füzesséri József, Szikszó polgármestere.

A jótékony akcióról egy meglepetés video is készült, amelyben a Szikszói Városi Óvoda nagycsoportosai szerepelnek, a Mikulás csomagok célba érkezésében pedig a Hell Racing Team aszfaltbetyár drift pilótája, Varga Tamás ’Puci’ segít be a Nagyszakállúnak. Az ovisok rendkívül élvezték a forgatást és boldogok voltak, hogy Puci jóvoltából a Hell csodajárgánya, a felturbózott Camaro is ellátogatott hozzájuk. „A mikulás napi ajándékozással különösen nagy meglepetést szerzett a Hell Energy 250 szikszói óvodásnak, ráadásul – nagy büszkeségünkre – Szikszó óvodásai részesei lehettek a karácsonyi kampányfilmnek” – emelte ki a polgármester, miközben megköszönte a Hell tulajdonosaik, vezetésének, hogy figyelnek rájuk. „Köszönjük, hogy a Hell számára is fontos a városunk: Szikszó!”

 

További információk a Hell Energy-ről itt: www.facebook.com/hellenergy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában