PR cikk

2011.09.20. 08:25

Tetőfelújítás trapéz- és cserepes lemezzel

<strong>Csatári Bádogos</strong> művek 1995-óta működik a tetőfedés és a bádogos munkák területén, és jelenleg is a könnyűszerkezetes tetőfedés piacának igen meghatározó szereplője.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

Csatári Bádogos művek 1995-óta működik a tetőfedés és a bádogos munkák területén, és jelenleg is a könnyűszerkezetes tetőfedés piacának igen meghatározó szereplője.     Tetőfedés röviden:

A tetőfedés nem kis munka, az anyagi részéről nem is beszélve, ezért is fontos, hogy a minőségi, megbízható kivitelezést szakemberre bízza! Ahhoz, hogy biztonságos, időtálló és igazán szép tető díszítse házát, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a sok éves tapasztalat meghozza gyümölcsét akár rövid-, akár hosszútávon. Cégünk minden szolgáltatást biztosít, amely a tetőfedés kapcsán felmerül, így a felméréstől kezdve, az ár kiszámításán át a gyártásig és kivitelezésig.

Csatári Bádogos Művek ingyen méri fel a munkát!

Amennyiben csupán megvásárolni szeretné a tetőfedő anyagot, abban is szolgálatára állunk, sőt a házhozszálllításban is tudunk segíteni!

A tetőfedés bonyolult, szakember tudását igénylő munka, hiszen a tető a ház koronája, a tető véd az időjárás viszontagságaitól, a tető jelenti a biztos védelmet az épületnek, a benne lakóknak! A tetőfedés összetett munkálatai közben szem előtt kell tartani a metszéspontokat, a teherbíróképességet, és nem utolsó sorban a tetőfedés hozzátartozója az ereszcsatorna és a szellőzőrendszer kialakítása is.

 

Tetőfelújítás trapéz- és cserepes lemezzel

A tetőfedés sok módon történhet, és ha ezt évekkel ezelőtt palával fedték az Ön házát is, érdemes elgondolkodni a tetőcserén, hiszen már biztosan előfordultak kisebb hibák, repedések, amelyek annál nagyobb beázást, vetemedést, egyéb gondolkat jelenthetnek. Ilyenkor nagyon jó alternatívát jelent a cserepes lemez a tetőfedésre. Egyszerű és hatásos, háza teljesen megújul egy új cserepes lemez tető felhelyezésével!

A hosszú évekig alkalmazott síkpala bizony azbeszt tartalmú lehet, amely igencsak ártalmas a házban élők egészségére. Ebben az esetben egyetlen lehetőség a teljes tetőcsere. Egy darabig még próbálták bevonni bitumenes réteggel a síkpalát, amely azonban azért nem jó megoldás, mert csupán rövid távra nyújthat valamiféle megoldást, de pár év múlva úgyis bontásra kerül és akkor még nagyobb halom veszélyes hulladékot jelent!

A tetőfedés legjobb és leghatékonyabb lehetőségét a trapézlemez és a cserepes lemez nyújtja.

A tetőfedés módjairól, ajánlatainkról bővebben olvashat a

www.csataribadog.hu és a www.tetofedes.net weboldalainkon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában