PR cikk

2011.09.08. 09:11

Segítsünk Diának!

Dia Súlyos beteg, leukémiás kislány, aki a Gyek Onkológiai osztályán fekszik. Diának egy notebookot szeretnénk ajándékozni, ami az édesapja elmondása szerint segítené a tanulásban.

Dia Súlyos beteg, leukémiás kislány, aki a Gyek Onkológiai osztályán fekszik. Diának egy notebookot szeretnénk ajándékozni, ami az édesapja elmondása szerint segítené a tanulásban.

Kedves Ügyfelek, Kollégák, Ismerősök és Barátok!

A fotón a lányom barátnője látható, aki súlyos leukémiás. Mint régi vállalkozást, engem is naponta keresnek meg támogatást kérő alapítványok, ezért némi ellenérzéssel viseltetek az ilyen kampányokkal szemben. Sajnos az élet néha kemény próbákat állít, ezért elhatároztuk, hogy segíteni fogunk a kislánynak és a szüleinek.

Dia két hónappal ezelőtt rosszul lett. A diagnózis: leukémia. A nyár a kórházban telt, az édesanyja a nap minden óráját mellette tölti és tartja benne a lelket. Sajnos a múlt héten a kemoterápiától mindkét lábára trombózist kapott, így már a kórház parkjába sem mehet ki a kedvenc madarait számba venni. Ezen a hétfőn kihullott a haja a kezeléstől és még 6-8 hónap kórházi kezelést jósolnak az orvosok, amelyet egy 10 éves kislánynak végig az ágyban kell kivárnia. Az orvosok abszolút bizakodók, mert azt mondják ez a típus 100%-ban gyógyítható. A kórházi ágyon lassan telnek az órák és napok egy gyermek számára. A GYEK onkológián tett beteglátogatás egy felnőtt számra is sokkhatás, amelytől megváltozik örökre az értékrend és a gondolkodás.

Kérünk mindenkit, ha lehetősége van, 8 - 15.000,- Ft értékben járuljon hozzá, hogy Diának egy notebookot ajándékozhassunk. Az édesapja elmondása szerint ez segítené a tanulásban, mert a tanárai feladatokat tudnának küldeni e-mailben és a hosszú napokon egy kis szórakozást is nyújthat. A szülők bérből és fizetésből élnek, ezért most esélyük sincs egy ilyen vásárlásra. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy Magyarországon egy ilyen hosszú kórházi út milyen anyagi és lelki próbatétel a szülőknek.

Mivel Magyarországon olyan az adózási rend, ha embertársunknak segítünk az juttatásnak minősül és SzJA, Társasági adó köteles, némi szervezést igényelt a jó szándék. Ez úton mondunk köszönetet a gyerekek iskola igazgatójának - Tóhné Csorba Máriának - aki maximálisan felkarolta az ügyet és az iskola alapítványán keresztül lebonyolítja a beszerzést.

Kedves embertársunk, aki ezt a levelet olvassa! Ha lehetősége van, támogasson egy nagyon beteg kislányt! A leírt módon, kérem juttassa el támogatását.

Tisztelettel: Szabó Miklós

Kérdések, amelyek hozzánk érkeztek:

Mire fordítjuk a beérkezett adományokat?

Tervünk, hogy Kosztik Diának egy notebookot vásárolunk, amellyel talán kicsit szebbé tehetjük a kórházi napjait. Ha a tervezettnél több pénz folyna be, mobil internet előfizetést szeretnénk megoldani számára, mert Internet ügyben a kórház illetékeseivel nem tudtunk érdemben eredményre jutni. Az esetlegesen fennmaradó pénzösszeget átadjuk az édesanyjának.

Honnan tudhatom meg, hogy valóban arra a célra fordított az alapítvány a befolyt pénzt?

Minden adományozó beszámoló e-mailt kap majd, mely tartalmazza az adakozók nevét, az általuk eljuttatott összeget és az elszámolást.

Hogyan juttathatok el támogatást mint vállalkozás (egyéni vállalkozás, Kft. Rt.) ?

Vállalkozások a céges bankszámlájukról átutalhatnak a lenti alapítvány bankszámlájára. Kérjük, hogy átutalás esetén feltétlenül írják bele: "Adomány Kosztik Dianának" Ez fontos, mert az iskola több gyereknek is gyűjt, így lényeges az utalt pénz céljának megjelölése. Kérjük, hogy átutalás estén küldjön egy e-mailt a [email protected] címre, amelyben jelezze az átutalt összeget, illetve milyen névre/címre/adószámra/postacímre kéri az alapítvány által kiállítandó igazolást.

MISKOLCI SZÉCHENYI ÁLTALÁNOS ISKOLA GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY

Bankszámla:

Adószám: 18402146-1-05

Megjegyzés(!): "Adomány Kosztik Dianának"

Az iskola elérhetősége: 3524 Miskolc, Pattantyús u. 2. Telefon: 46/562-226

Hogyan juttathatok el támogatást magánszemélyként ha bankkártyával rendelkezem?

A www.mcity.hu oldal bal alsó szekciójában a "Cégünk által kiadott számlák kiegyenlítése bankkártyával" menüpontra kattintva, tetszőleges összeg befizethető az Ön bankkártyájának terhére. Fontos: az összeg egy PayPal gyűjtőszámlára kerül, ezért kérem feltétlenül írja be a megjegyzésbe: "Adomány Kosztik Dianának"

Bankszámlaszám: 11734004-20368919

Hogyan juttathatok el magánszemélyként adományt ha nem rendelkezem bankkártyával?

Kérem vegye fel a kapcsolatot Szabó Miklóssal a 06 30 9458 718 telefonszámon.

Kérdés esetén kit keressek?

Az ügy koordinátora: Szabó Miklós

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában