PR cikk

2011.03.01. 11:11

Last Minute Tavaszi Ünnepnapok az Aphrodite**** Hotelben, Zalakaroson már 39.000,-Ft-tól/fő/3éj

<p>Tavasznyitó Bál Csepregi Évával, Csiribuli gyermekeknek! Fantasztikus előfoglalási kedvezmények Húsvétra! Engedjen a Csábításnak! <a href="http://www.hotelaphrodite.hu" target="_blank">www.hotelaphrodite.hu</a></p>

Aphrodite**** Hotel… ahol a farmunk az éléskamránk …

Hotel Venus***  … ahol a saját kertünkből főzünk …

Fejlesztés Európai Uniós támogatással:

A Hotel Venus 3-ról 4 csillagos szállodává való fejlesztése, szolgáltatási palettájának bővítése az Európai Unió támogatásával, valamint az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 2010 őszére befejeződött.

A támogatás értéke az beruházás összértékének 27%-a, 145 millió forint. Wellness- és étterembővítés, squash pálya és a 60 autót befogadó mélygarázs az új szárny építésével együtt került átadásra.

A szálloda új szárnya – amely az Aphrodité nevet kapta – 30 egyedileg kialakított és „saját névre” elkeresztelt szobái és lakosztályai extra tágasak. Különösen a friss házasok örülhetnek a jacuzzit is magába foglaló körágyas nászutas lakosztálynak. A családi, mintegy 50 m2-es apartmanok, valamint az elnöki lakosztály minden igényt kielégítenek.

Aphrodite****Selfness Hotel - A test és a lélek tökéletes összhangja:

A Hotel Aphrodite**** „30 saját névre elkeresztelt” exkluzív szobával,2 konferenciateremmel és kétszintes autómosóval ellátott- mélygarázzsal áll a vendégek szolgálatában. Kisállatbarát, antiallergén-,és mozgássérültek fogadására alkalmas szobák is kialakításra kerültek . A fal, mennyezet- és padozat hűtés-fűtés révén a kellemes közérzet garantált az alternatív energiák segítségével.

A szálloda wellness oázisában szabadtéri úszómedence és gyerekpancsoló, a fedett Római fürdőnkben élménymedence, jeges csobbanó medence, vízsugaras medence, jacuzzi, bizánci gőzfürdő, finn-és infraszauna található. A szálloda szolgáltatási palettáját a hagyományos masszázsok mellet az alternatív masszázsok széles skálája színesíti.

A wellness szolgáltatásokat felár ellenében a Hotel Venus 3 csillagos ház vendégei is igénybe vehetik.

A Hotel Venus*** wellness és családbarát szálloda Zalakaros központjában, zöldövezetben fekszik, mindössze  97 méterre a Gránit Gyógyfürdő bejáratától.

A páratlan panorámával rendelkező szálloda a szabadtéri sport-és szabadidőközpont közvetlen szomszédságában található.

Elsődleges célcsoportjaink a wellness-t kedvelő  és nyugalomra vágyó családok és párok, a kisebb-nagyobb gyermekekkel érkezők.

A 3csillagos épületben 38 két-, valamint háromágyas, illetve több kétágyas luxus és családi szoba található.

Szolgáltatásaink skálája széles: fitneszterem, asztalitenisz, billiárd, lovaglási és kerékpár kölcsönzési lehetőség, könyvtár, DVD tár, klubszoba és játszószoba áll a vendégek rendelkezésére.

Programajánlatok a vendégek részére igény szerint: tájékoztató Zalakarosról és a környék kínálta szórakozási lehetőségekről, magyaros büféest zalai ízekkel és ínyencségekkel, túraútvonal összeállítása a környéken, fél órás városnéző kerékpártúra Zalakaroson.

Garabonciás Farm:

A farm Garaboncon, egy kis zalai faluban található.  A telep korszerűsítés már elkezdődött, de még korántsem fejeződött be. A korszerűsítéshez 15 millió forintnyi európai uniós támogatást nyertünk, amelyet kiegészítettünk saját erővel.

A XXI. század gasztronómiai szemléletét valósítja meg Magyarországon a Hotel Venus, amikor a vállalkozás saját mintagazdaságában termel nyersanyagokból készült ételeket kínál vendégeinek. Míg Ausztriában, Németországban vagy Olaszországban e gondolkodásmód a mindennapok része, hazákban erre eddig alig akadt példa.

A „több, mint bio”élelmiszer alapanyagok a szállodától 5 km-re lévő farmról származnak, amely egy modern kori paraszti gazdaság, ellentéte az elembertelenedett nagyüzemi termelésnek.

A farmon zöldség-, gyümölcs- és gabonatermesztés, valamint állattenyésztés folyik, 8,3 hektáron.

Itt az állatok kifutóban, szabadon mozoghatnak, a közérzetük összehasonlíthatatlanul jobb, mint szűk ketrecekben tartott társaiké.

Az állatok takarmányát magunk termesztjük, és saját keverőben készítjük elő számukra. Nem használunk vegyi adalékanyagokat, hozamfokozókat, táplálásuk teljesen természetes.

A szálloda teljes hús- és tejtermék igényét fedezi a farmon tartott 700 hízócsibe, 200 tojótyúk, 27 anyakoca, ugyanannyi hízó - köztük mangalicák is - 45 süldő,  23 anyajuh, 19 bárány,  13 hízómarha, 2 db tejelő tehén, 8 anyanyúl. Lovakat is tartunk.

A töltelék és füstölt árut a letenyei vágóhídon állítják elő, saját állatainkból. Zöldséges kertünk biztosítja a friss salátát, hagymát, paprikát, paradicsomot, uborkát, burgonyát, káposztát és sárgarépát.

A saját birtokon való gazdálkodásnak munkalehetőséget teremt a környéken élőknek, az élelmiszereket nem kell messziről szállítani, tartósítani, tárolni, éretlenül leszedni. Ugyanakkor a helyi ízek révén igazi zalai ételkülönlegességek előállítására van mód. Ilyenek például a krumplis prósza, a dödölle vagy a rakott padlizsán.

Egészen más zamata van a kapirgálós csirkehúsból készült paprikásnak, a mezőn szabadon kószáló bárányból főzött pörköltnek, a vidáman röfögő mangalica sonkájának. Az állatseregletet szürkemarhák és tehenek egészítik ki, amelyek a szálloda svédasztalára tartósítószer mentes tejtermékeket biztosítanak.

A Garabonciás Farm túlmutat a paraszti gazdaságon, mivel egy élmény helyszín is: közkedvelt programjaink a lovaglás, a kocsikázás ekhós szekéren, az állatsimogatással egybekötött farmlátogatás, melyet igény szerinti időpontra, idegenvezető kíséretével szervezünk.

A nagyszabású tervek között szerepel a honfoglalás kori jurtatábor, felnőtt-gyermek szórakoztató park, és skanzen építése.  Palánkvár, íjászat,gokartozás is a tervek között szerepel.

A családbarát program keretében a legkisebbeknek játszótér készül. A nagyobbakat ókori ékszerkészítés, fegyver-és hajómakett építés, medencében vívott tengeri csata, mesedélután, ásatási játék várja majd.

Aktuális csomagajánlataink:

Csiribuli gyermekeknek, tavaszköszöntő ünnepi bál  Csepregi Évával

A csomag tartalma:

·     Szállás kétágyas pótágyazható vagy családi szobában

·     Vénusz bőségtál: reggeli, ebéd-és vacsorabüfé:

                                       zalai ínyencségek, „több, mint bio” ételspecialitások

·     Az étkezések alkalmával all inclusive italfogyasztás a helyi alkoholos italokból, üdítő italokból és juice-okból

·     5 Órai meglepi…

·     Grátisz parkolás

·     Meglepetés gyermekprogramok, aktív játékok

·     Szórakoztató programok felnőttek részére

·     És még sok-sok családbarát móka

Árak /fő / 3 éjszaka: 2011.03.11- 15, valamint

2011.04.22-26 közötti időszakban min. 3 éjszaka esetén

    

Ft-ban / fő

Venus*** kétágyas szobában

39.000,-

Venus*** luxus, illetve Aphrodite**** luxus szobában

46.500, illetve 51.000,-

Gyermekeknek    0 – 9.99 éves korig/ fő

grátisz

                             10 -–13.99 éves korig/fő

50% az adott szobatípus árából!

Az üdülőhelyi díj külön a helyszínen fizetendő: 385,-Ft /fő/nap.  

Hosszabbítási napok        :    

Árak /fő /  éjszaka

Ft-ban / fő

Minden szobatípusban:

1. nap: 13.600,- Ft

 

2. nap: 12.600,- Ft

 

3. nap: 11.600,-Ft

Gyermekeknek   0 – 9.99 éves korig/ fő

grátisz

                         10 -–13.99 éves korig/fő

50%

Az üdülőhelyi díj külön a helyszínen fizetendő: 385,-Ft/fő/nap.  

További részletek: http://www.hotelaphrodite.hu/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában