Póker

2010.06.26. 19:44

Profi pókeres vagy? Most megtudhatod!

<p>Olvassa el a parti állását, nézze meg a videót, és találja ki a megoldást! Ha nem sikerült, eláruljuk Önnek! Jó szórakozást!</p>

A parti menete röviden: Peter Eastgate feleslegesen agresszív, ezért preflop all in-be kerül egyszínű 7,8 lapjával Dan Harrington ász párjával szemben. 5,6,8 szivárvány flop érkezik. Ez Peternek nagyon jó, mivel párja és nyitott sora lett. Ezt az asztalnál ülők is megbeszélik.

A legérdekesebb pontja a videónak itt következik (1.24-nél), Dan Harrington azt mondja, hogy a kőr királyt szeretné következő lapnak. Doyle Brunson azonnal rávágja, hogy nem, te egy ötöst vagy egy hatost szeretnél! Dan természetesen igazat ad neki. Aki Doylenál gyorsabban reagálja le a szituációt az profi játékos! Mivel ez szinte lehetetlen, ezért aki a miértjét tudja, már az sem kezdő! Tehát?

Nézze meg a videót! Mi lehet a megoldás?


 


Megfejtés

Ha ötös vagy hatos érkezik turn-ön, akkor Dan-nek két párja lesz, így Peter jó lapjainak száma 13-ról 10-re csökken, mivel egy 7-es riverrel két párja már értéktelen lesz.


- Jung Árpád -


Kapcsolódók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!