Ózd hírei

2019.03.26. 16:17

Helyben az első szűrő, ezúttal Ózdon

Ózd - A kereskedelmi csatorna tehetségkutató versenyére az ország egész területén keresik a jelentkezőket.

Ózd - A kereskedelmi csatorna tehetségkutató versenyére az ország egész területén keresik a jelentkezőket.

Az X-Faktor képviselői helybe mennek, megyénként öt-hat városban tartanak válogatókat. Az ózdi casting meghirdetett időpontjában közel egy tucat előadó jelentkezett, aki igyekezett megtenni az első lépést a világot jelentő deszkák felé. Voltak teljesen kezdők, és olyanok is, akik már belekóstolhattak a műsor légkörébe. A jó hangulatú rendezvényre családtagok és egyszerű érdeklődők is érkeztek a Chili Bárba.

Visszatérne a műsorba

„Hiszem, hogy idén továbbjuthatok, mint legutóbb – reménykedett Szalontai Dávid (Szali), akit már a nézők is ismerhetnek. – Több számmal érkeztem a válogatóra, szeretnék bizonyítani, hogy helyem van a műsorban. Tavaly is sok pozitív visszajelzést kaptam, ami sokat jelentett, és az önbizalmamnak is jót tett. Előnyt jelenthet számomra, hogy már tudom, mi vár rám a folytatásban. Természetesen addig még el kell jutnom.”

A válogatón nem jelent meg egyetlen zsűritag sem: a stáb mindenkinek rögzítette a produkcióját, amit a fővárosban fognak kiértékelni. Azokat pedig belátható időn belül értesíteni fogják, akik sikerrel vették az első szűrőt. Számukra a folytatás már Budapesten lesz.

ÉM-ME


[related-post post_id="4170150"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!