Ózd hírei

2017.04.09. 14:07

ÓAM-Ózdi KC: öt meccse veretlenül

Ózd - Háromgólos különbséggel győzött a sérülésektől megtizedelt ÓAM-Ózdi KC a sereghajtó Nyírbátor ellen.

Ózd - Háromgólos különbséggel győzött a sérülésektől megtizedelt ÓAM-Ózdi KC a sereghajtó Nyírbátor ellen.

A keleti csoport 22. fordulójában a piros-kékek gyakorlatilag végig vezettek, de a kellemetlen stílusú ellenfél egészen a hajráig szívósan tapadt. A remeklő Nyeste Balázs vezérletével azonban az ózdi együttes – a papírformának megfelelően – itthon tartott a két bajnoki pontot.


Férfi NB I/B, 22. forduló

ÓAM-Ózdi KC – VKK Nyírbátor 27-24 (14-13)

Ózd, 400 néző. V.: Kovács M., Wenzel T.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Kóródi K. (2), Padla J. (3), Nyitrai J. (1), Csépányi G. (-), Szűcs B. (3), Barta D. (3). Csere: Tóth K. (k), NYESTE B. (13), Nagy P. (-), Harkó K. (-), Scitovszky T. (-), Munkácsi R. (1), Szabó T. (1). Edző: Szakál György.

VKK Nyírbátor: Egri – Albecz B. (1), KISS I. (5), KOVÁCS ZS. (6), Leiter (2), Csonka (1), Csuzda M. (1). Csere: Nagy T. (k), Kaszás (-), Kovács L. (-), Lapos (-), Deme (-), PÁL T. (5), Sárosi (3), Lang (-), Nagy N. (-). Játékosedző: Kovács László.

Hétméteresek: 1/1, ill. 6/5.

Kiállítások: 10, ill. 8 perc.

Szakál György: - Nagyon sok a sérültünk, ezért azoknak igyekeztem több lehetőséget adni, akik az elmúlt hetekben kevesebb időt töltöttek a pályán. Kellemetlen stílusú, felszabadult ellenféllel találkoztunk, a mi oldalunkon pedig az akarás görcsössé vált. A játékvezetéssel sem voltam elégedett, ugyanakkor az a legfontosabb, hogy ismét két ponttal gazdagodtunk.

Kovács László: - Tisztában voltunk az erőviszonyokkal, annak viszont örülök, hogy volt tartásunk, és komoly küzdelemre készítettük az ellenfelünket. Előzetesen kiegyeztem volna azzal, ha szoros meccset játszunk, éppen ezért nem vagyok csalódott még akkor sem, ha ezért sem kaptunk pontot.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!