Ózd hírei

2017.03.12. 15:05

Kellemetlen stílusú ellenfél érkezik Ózdra

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 18. fordulójában a Tiszavasvári együttesét fogadja a ÓAM-Ózdi KC csapat vasárnap délután.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 18. fordulójában a Tiszavasvári együttesét fogadja a ÓAM-Ózdi KC csapat vasárnap délután.

ÓAM-Ózdi KC – Tiszavasvári SE-Quick 2000 (Ózd, vasárnap 17.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: „Gyors, rohanós kézilabdát játszik vasárnapi ellenfelünk, méghozzá roppant kellemetlen stílusban. Senkit ne tévesszen meg a táblázaton elfoglalt helyezése, ebben a bajnokságban szinte valamennyi csapatnak kellemetlen perceket tudnak okozni. Mi is átéltük kritikus időszakokat a két fél őszi bajnokiján, valamint a február eleji tornán is, ahol komoly hátrányt ledolgozva fordítottunk a Vasvári ellen. Ennek tükrében nagyon komolyan készülünk a találkozóra, bár az ideális állapottól ismét messze vagyunk. Sérülések, betegségek nehezítették a heti munkát, ettől függetlenül bízom benne, hogy sikerrel vesszük a soron következő akadályt. Egy cseppet sem számítok könnyű találkozóra, hiszen az ellenfelünk a bennmaradásért harcol az új edzőjével, de nekünk is égetően kellenek a pontok, hogy tartani tudjuk a lépést a rendkívül sűrű középmezőnnyel.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!