Ózd hírei

2017.02.17. 14:56

ÓAM-Ózdi KC: Fontos rangadó Kecskeméten

Ózd - A Keleti csoport 15. fordulója előtt mindössze két pont választja el egymástól a kecskeméti és az ózdi együttest.

Ózd - A Keleti csoport 15. fordulója előtt mindössze két pont választja el egymástól a kecskeméti és az ózdi együttest.

A KTE-Kisokos jelenleg 15 egységet gyűjtve a táblázat hatodik helyén áll, az ÓAM-Ózdi KC pedig 13 ponttal a kilencedik pozícióból várja a folytatást. Az alföldi csapattal évek óta nagy csatát vív az ÓAM-Ózdi KC, az előző bajnokságban mindkét helyszínen döntetlennel zárult az egymás elleni ütközet, ősszel viszont Ózdról a vendégek elvitték a két pontot. Most a piros-kékek ezért a vereségért szeretnének visszavágni.

Férfi kézilabda NB I/B, 15. forduló

Kecskeméti TE-Kisokos – ÓAM-Ózdi KC

(Kecskemét, péntek, 19.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: „Ha meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket, akkor van esélyünk a győzelemre. A csapat jó formában érkezik Kecskemétre, bár a késő esti kezdés nem szerencsés a számunkra. Sajnos sérülés miatt Lestál Martint kénytelenek vagyunk nélkülözni, ami a csapatszerkezet szempontjából némi átalakítást igényelt. Ettől függetlenül nem érzem magunkat esélytelennek, de tény, hogy az alföldi városban nagyon nehéz nyerni. Nekünk is régen sikerült, bár az előző bajnokságban közel álltunk hozzá, akkor döntetlennel zárult a találkozó. Most is azon fog múlni a két pont sorsa, hogy az ellenfél kulcsembereit részben, vagy teljesen ki tudjuk-e kapcsolni a játékból. A legutóbbihoz hasonló stabil védekezéssel, és a Gyarmat ellen mutatott második félidei támadójátékkal van esélyünk a két pont megszerzésére. Mindenki eltökélt, elszánt, szeretnénk a pénteki ellenfelünket pontszámban utolérni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!