Ózd hírei

2016.11.22. 14:00

Repülhetnek a plüssjátékok Ózdon

Ózd - A rászoruló gyerekek között osztják szét a játékokat.

Ózd - A rászoruló gyerekek között osztják szét a játékokat.

A közelgő ünnepekre gondolva az Ózdi Kézilabda Club idén is megtartja a „Dobj egy Macit” elnevezésű jótékonysági akcióját. A hazai stadionokban, sport- és jégcsarnokokban több helyen előforduló kezdeményezés a gyerekeket célozza meg. Tavaly a városi sportcsarnokban öt zsák játék gyűlt össze, amelyeket a helyi óvodákban osztott szét a klub vezetése. Idén azokba az oktatási intézményekbe viszik a plüssöket, ahol egy éve nem jártak, de a felajánlásból jut majd az Almási Balogh Pál Kórház gyermekosztályára is.

Az Ózdi Kézilabda Club arra kéri a szurkolókat, a játékosait és a sportcsarnokba kilátogató szülőket, hogy a Ferencváros elleni, utolsó hazai bajnoki mérkőzésre a lehető legtöbb plüsst vigyék magukkal. Ezeket november 26-án, szombaton a 18 órakor kezdődő mérkőzés első félidejének lefújásakor kell a pályára dobni, amit ezután az egyesület utánpótlás-játékosai összegyűjtenek, december elején pedig a rászoruló gyerekek között osztják szét a játékokat.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!