Uniós források

2023.06.04. 16:30

A baloldal képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a baloldali politikusok Brüsszelben ismét azért szólaltak fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat.

MW

Az EU Általános Ügyek Tanácsának 2023. május 30-i brüsszeli ülése

Forrás: Anadolu Agency/AFP

Fotó: Dursun Aydemir

A baloldal képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését – írta a Fidesz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

„A magyar pedagógusok átlagbére 800 ezer forintra emelkedik, ha Brüsszel kifizeti a Magyarországnak járó uniós forrásokat és végre tudjuk hajtani a tervezett pedagógusbéremelést” – olvasható a nagyobbik kormánypárt pedagógusnapi közleményében.

Felháborító, hogy a magyar baloldal európai parlamenti képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését, Brüsszelben ismét azért szólaltak fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat

– írták.

„A baloldal brüsszeli képviselői – név szerint: Dobrev Klára, Molnár Csaba, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Donáth Anna, Rónai Sándor, Ujhelyi István – havi 5-6 millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek 800 ezer forintot” – áll a Fidesz közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában