Vlog

2023.05.21. 07:07

Bayer Zsolt: Kutyavilág (videó)

Kanadában az ebek nem ugathatnak a kutyafuttatóban, de nem kell messzire utazni, hogy az ember idiótákat találjon. Például azokat a belpesti értelmiségieket, akik a vidéki életet választják, de feljelentik az egyházat, mert zavarja őket a falusi templom harangja – legfrissebb vlogjában ezekről elmélkedik a Magyar Nemzet publicistája, aki szerint "az embernél kártékonyabb, invazívabb faj ma nem létezik ezen a bolygón."

MW

Képernyőfotó

Forrás: Bayer vlog

Friss hír érkezett Kanadából, nevezetesen táblák figyelmeztetik a kutyatulajdonosokat, hogy amennyiben kutyájuk hangosan ugat, akkor 500 és 2000 kanadai dollár közötti büntetésre számíthatnak. És tudják hol jelentek meg ezek a figyelmeztető táblák ? A kutyafuttatók kerítésein. Lefordítom még egyszer: Kanadában ma a kutyáknak már a kutyafuttatóban is tilos ugatniuk.

Azóta kanadai kutyatulajdonosok erőteljes munkát fektetnek abba, hogy megtanítsák „ciripelni” kedvenceiket, de egyelőre még nem jártak nagy sikerrel.

És persze nevethetünk, hogy Kanadában mindenkinek elment az esze – tényleg – , de nem kell Kanadáig menni, hogy az ember elviselhetetlen idiótákat találjon. Idehaza, mondjuk a Balaton-felvidéken, vagy egyéb felkapott kurrens vidéki falvakban, ahová belpesti értelmiségiek költöznek le és vesznek maguknak házakat, egyre-másra jelentik fel például az egyházat, hogy miért szól a templom harangja, mert az őket zavarja. Feljelentéseket írogatnak, hogy tiltsák be az állattartást, mert a jószág a szomszédban büdös, a kakas hangosan kukorékol, és igen, a kutya pedig hangosan ugat.

Az ember pedig áll és nem érti, hogy ha ennyire idegesíti őket a falusi, a vidéki környezet, akkor mi a „rossebnek” költöznek oda?

S persze, erre is, mint minden egyébre, a kretének már kitaláltak tökéletes megoldást. Hiszen arról is olvashattunk már cikket, hogy Svájcban, állatorvosok olyan műtéteket végeznek el kutyákon, hogy gyakorlatilag átvágják a kutyák hangszalagját, hogy képtelenek legyenek ugatni. Tisztelt hölgyeim és uraim ! Nyolc milliárd ember él a földön, elképesztő zajt, koszt, bűzt, és mocskot gyártva. És mondjuk ki bátran, az embernél kártékonyabb, invazívabb faj ma nem létezik ezen a bolygón!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában