Vlog

2023.04.15. 19:51

Bayer Zsolt: a németek hülyén néznek ki a fejükből, miközben a muszlimok zsidóznak az utcán (videó)

Bayer Zsolt új vlogjában a drogok legalizálásásról és az új-német antiszemitizmusról beszél.

Forrás: Facebook

Változnak az idők. 170-160 évvel ezelőtt a brit birodalom még óriási energiákat mozgósított annak érdekében, hogy az Indiában megtermelt ópiumot átszállítsa Kínába, ott eladja és az 5 ezer éves kínai kultúrát és civilizációt és társadalmat ópiumbarlangokban zombivá varázsolja. És amikor a kínaiak azt mondták, hogy ők ezt a maguk részéről nem szeretnék, akkor odarendelték a brit hadihajókat és elkezdték lőni a kínai kikötőket. Két úgynevezett ópiumháborút is kirobbantottak a fehér glaszékesztyűs rendkívül kulturált, civilizált és európai angolok, pusztán azért, hogy ráerőltessék a kábítószert a kínaiakra. 

Ma már semmi ilyesmire nincsen szükség. Kanadában néhány hónappal ezelőtt bejelentette a kormányzat, két államban, két tagállamban, ha jól emlékszem, és számos városban már nem csak a könnyű drogokat, hanem a nehéz drogokat, így például a heroint is legalizálták. Mindenki boldogan és szabadon szúrhatja magát, ahol csak szeretné. 

És most a németek, akik nem szeretnének lemaradni semmiben, bejelentették, hogy első számú prioritásnak és emberi jognak tekintik a szabad cannabisfogyasztást. Úgyhogy mostantól Németországban legális a marihuána tartása és fogyasztása. Hurrá,hurrá! 

Kedves jó barátom halhatatlan mondatait kívánkoznak ide, aki azt mondta, hogy ha esetleg a németek azért szeretnék a saját társadalmukat teljes mértékig leszedálni, hogy nehogy véletlenül megint antiszemiták legyenek, akkor elkéstek, megint elkéstek. 

Ugyanis a német nagyvárosok utcáin muszlim tömegek üvöltik mostanában különböző tüntetéseken, hogy: „Mocskos zsidók!” Ez tehát a szép német jelen. Muszlimok az utcán mocskos zsidóznak, a németek pedig szerte Németországban önfeledten szívják a marihuánát és néznek ki hülyén a fejükből. Európa a szemünk láttára vész el örökre. Remélem, mi soha nem fogjuk ezt hagyni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában