Jó hír

2023.03.17. 09:10

Hétfőtől több helyszínen, hosszabb nyitvatartással működnek a kormányablakok

A Miniszterelnökség közölte, 31 kormányablak és okmányiroda hétfőtől ismét a hét minden napján nyitva tart, hét helyszínen pedig legkésőbb május elejéig visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend.

Ügyintézés a kőbányai kormányablakban 2022. május 28-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Ismét teljes nyitvatartással várja az ügyfeleket a legtöbb kormányablak március 20-tól, hétfőtől – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

Azt írták: 31 kormányablak és okmányiroda hétfőtől ismét a hét minden napján nyitva tart, hét helyszínen pedig legkésőbb május elejéig visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend.

Emlékeztettek: a téli időszakban több, kisebb forgalmú kormányablakban csökkentett nyitvatartással volt lehetőség az ügyintézésre, egyes helyszíneken pedig szünetelt az ügyfélfogadás, mivel az ukrajnai háború és a brüsszeli szankciók miatt bekövetkezett energiaválság a gázfelhasználás mérséklését tette szükségessé.

Március 20-tól a kistelepüléseken élők lakóhelyükhöz közel a kormányablakbuszokban is intézhetik okmányügyeiket és mintegy 2500 állami ügyet. A kormányablakok nyitvatartásáról és a kormányablakbuszok menetrendjéről a www.kormanyablak.hu weboldalon olvasható bővebb tájékoztatás – tudatta a Miniszterelnökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában