Vlog

2022.12.10. 23:04

Bayer Zsolt: olajársapka és ellenzéki hiszti (videó)

Most azok hisztiznek a leghangosabban, akik annak idején azért hisztiztek, mert a kormány ársapkát rakott az üzemanyagokra – mondja legfrissebb vlogjában a Magyar Nemzet publicistája.

Forrás: Képernyőfotó

"Nem értek néhány dolgot. Nem értem például az ellenzéket. Egy évvel ezelőtt, amikor a kormány ársapkát húzott az üzemanyagokra, akkor azt mondták, hogy ez teljesen elhibázott, tarthatatlan, botrányos, rossz lépés, ilyet nem szabad csinálni. Márki-Zay Péter például hosszan fejtegette, hogy úgysem lehet a piaci árakat megállítani a határon, ezt azonnal el kell felejteni. Ugyanezt mondta a DK, és ugyanezt mondta mindegyik. Aztán most, több mint egy év elteltével , amikor kivezeti a kormány az ársapkát - egyébként rajtunk teljesen kívülálló okok miatt – , akkor jön ugyanez az ellenzék, és elkezd amiatt hisztériázni, hogy hogy tehet ilyet a kormány, hogy teheti ki az embereket ilyen szörnyűségnek – fogalmaz vlogjában Bayer Zsolt, aki górcső alá veszi az érhetetlen ellenzékkel egy húron pendülő újságokat is.  

"Nem értem őket. Már csak az a kérdés, hogy akarom-e őket érteni? Sőt, akarom-e őket elviselni?" – zárja kérdéssel elmélkedését az ellenzéki hisztéria és az olajársapka esetéről a publicista. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában