Amerikai CPAC

2022.08.10. 13:26

Washington Times: a baloldal gyűlöli, hogy egy konzervatív kormány virágzik Közép-Európa szívében

Orbán Viktor telt ház előtt tartotta meg vakmerő, lelkesítő beszédét, amelyet az amerikai közönség álló tapssal fogadott – írta a lap.

Orbán Viktor miniszterelnök munkaebéden vesz részt az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciájának (CPAC) megnyitója elõtt a CPAC vezetõségi tagjaival a konferencia helyszínén, Dallasban 2022. augusztus 4-én.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Véleménycikket közölt a The Washington Times című konzervatív amerikai napilap annak apropóján, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten telt ház előtt szólalt fel Dallasban az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en.

A cikk szerzője szerint a baloldal gyűlöli a jelenséget, hogy egy népszerű, konzervatív kormány virágzik Közép-Európa szívében

– írta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Facebookon.

„Véleménye szerint a posztnyugati globalisták felháborodását tovább fokozza, hogy Orbán Viktor volt az egyik fő előadó a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en.”

„A magyar miniszterelnök a texasi tömegnek azt mondta, hogy Magyarország »Európa magányos csillagállama«, miközben olyan kíméletlen igazságokat fogalmazott meg, amelyeket az amerikaiak szinte soha nem hallanak” – idézett a The Washington Times cikkéből a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs közölte, a szerző szerint ugyanis a globalista elit kikészül attól, hogy miközben Magyarország örömmel fenntartja szuverenitását és nemzeti identitását, az Európai Unióhoz és a NATO-hoz tartozik. Ráadásul a magyarság keresztény, családbarát nemzetnek vallja magát.

„Véleménye szerint Magyarország és Orbán Viktor miniszterelnök azért állnak állandóan a támadások kereszttüzében, mert mernek magyarok lenni” – zárta bejegyzését a kormányfő politikai igazgatója.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök munkaebéden vesz részt az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciájának (CPAC) megnyitója előtt a CPAC vezetőségi tagjaival a konferencia helyszínén, Dallasban 2022. augusztus 4-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában