Közlemény

2022.07.04. 14:41

Fidesz: Gyurcsányék a nyugdíjasokra is rászabadítanák a háború árát

A nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a kormányra – írták.

A Fidesz szerint a DK még a nyugdíjasokra is rászabadítaná a háború árát, és ha „Gyurcsányékon” múlt volna, már nyugdíj sem lenne.

Ha Gyurcsányékon múlt volna, már nyugdíj se lenne ebben az országban, kormányzásuk alatt már csak IMF-hitelből tudták fizetni a nyugdíjakat, elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat és egekbe emelték nekik a rezsit

– reagált a Fidesz hétfői közleményében a DK-s Gréczy Zsolt sajtótájékoztatójára, amelyen arra szólította fel a kormányt, hogy az infláció miatt adjon százezer forintot a nyugdíjasoknak.

A kormánypárt szerint a DK még a nyugdíjasokra is rászabadítaná a háború árát, folyamatosan támadja a rezsicsökkentést és az árstopokat.

A közleményben a Fidesz megerősítette: a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a kormányra, a háborús inflációt is követi a nyugdíjemelés, fenntartják a rezsicsökkentést és árstopokkal védik az időseket a háborús áremelkedéstől.

Borítókép: Gréczy Zsolt, a DK képviselője felszólal a Magyarország 2023. évi központi költségvetéséről szóló vitában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 22-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában