Csúcsra járatott parizer-kampány

2022.04.12. 07:57

„A DK szavazói rá tekintettek mini Feriként” – Vona Gábor Jakab Péterről

Vona szerint Jakab kudarcos előválasztási szerepléséből le kellett volna vonni a konzekvenciákat – olvasható a Mandiner cikkében.

Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója, a Jobbik korábbi elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában járt hétfőn – írja a Mandiner.

Vona az ellenzéki pártok bukásához vezető okokról beszélt, valamint ismételten odaszólt a Jobbik jelenlegi elnökének, Jakab Péternek. Elmondta, "lehet, hogy a parizeres akciók vagy a krumpliszsák rázogatása a parlamentben komoly tetszésindexet szerzett mondjuk a DK szavazói körében, és lehet, hogy

a DK szavazói rá tekintettek mini Feriként ebben a szituációban,

de ez nem jelent szavazatot".

Majd hozzátette, hogy Jakab „egy másodlagos preferenciát épített a baloldali szavazók körében, ő volt a baloldal fenegyereke, akit a baloldali törzsbázis nagyon szeret, mert ő mondja meg a legkeményebben, de amikor szavazni kell, akkor nem rá szavazunk”.

Vona Gábor szerint a jelenlegi pártelnök előválasztási bukásából le kellett volna vonni a konzekvenciákat, de szerinte ez nem történt meg, ugyanis az előválasztás után is

csúcsra járatták a »parizer-kampányt«.

Vona Gábor idézett mondatait a 16. percnél hallgathatják vissza. (A videó a Youtube-ra való kattintásra elindul.)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Facebook)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában