Tragikus baleset

2021.12.18. 22:03

Három embert ölt meg két összedőlt daru Torinóban

Olaszországban az utóbbi hónapokban több építkezési baleset is történt, ami nagy vihart váltott ki az országban.

Összedőlt két daru az észak-olaszországi Torinóban egy építkezésen, három ember életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a szombati balesetet - közölték a mentők.

Két munkás a baleset helyszínén halt meg - közölték a tűzoltók. Harmadik társuk a kórházban halt bele a sérüléseibe - jelentette az ANSA olasz hírügynökség. Egy negyedik munkás és két járókelő megsérült, őket kórházba szállították.

Az elsődleges értesülések szerint a baleset akkor történt, amikor a munkások megpróbáltak egy mobildaru segítségével egy másik darut felállítani az építkezésen. A daru valószínűleg eltörött vagy összedőlt, és rázuhant arra a darura, amelyen a munkások dolgoztak.

Olaszországban az utóbbi hónapokban több építkezési baleset is történt, ami nagy vihart váltott ki az országban, Mario Draghi kormánya is közbelépett az építkezések biztonsága növelésének érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában