Állásfoglalás

2021.12.02. 20:29

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség fellép a valótlan LMBTQ-propaganda ellen

Újabb manipulatív támadás érte Magyarországot. Ezúttal az MTV zenecsatorna mutatott be rövid, ám de annál hazugabb videót a homoszexuálisok magyarországi helyzetéről.

Az anyagban a Budapest Pride egyik szervezője beszélt arról, hogy a rendezvény után megszaporodtak a homoszexuálisok elleni gyűlölet-bűncselekmények. Az állítást senki nem erősítette meg, semmilyen más vélemény nem hangzott el, ráadásul a zenecsatorna illusztrációképpen grúziai tüntetésekről származó felvételekkel sugallta, hogy a homoszexuális-felvonulás résztvevőivel szemben Magyarországon keményen léptek fel. A nézők és néhány magyar médium felháborodása után az inkriminált képeket bocsánatkérés vagy helyreigazítás nélkül egyszerűen kicserélték – olvasható a Magyar Nemzeti Médiaszövetség állásfoglalásában.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség eddig is fellépett a szakmaiatlan propagandaanyagok készítői ellen. Felszólítjuk a magát vezető ifjúsági brandnek nevező MTV-t, hogy ha már az Európában lassan kötelező genderpropagandát teljes erővel tolja, legalább a hitelesség minimális látszatát őrizze meg, még ha ezt megrendelői nem is kérik rajta számon. Követeljük egyben, hogy ha már hibát követnek el, azt ne suttyomban szépítgessék, hanem legalább a nézőiktől kérjenek elnézést. Magyarországon ugyanis nem üldözik a homoszexuálisokat, azt viszont tudják: a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztrációfotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában