Ország-világ

2021.02.10. 14:07

Leleplezte az amerikai baloldal választási összeesküvését a Time magazin

Egy kevésbé orwelli világban a Time magazin „A 2020-as választásokat megmentő árnyékkampány titkos krónikája„ című cikke az év leleplezése lenne – írja elemzésében az Alapjogokért Központ. A baloldali hetilap olyan ”összeesküvésről„ és ”árnyékkampányról„ (az ő kifejezéseik) ír, amely jelentősen alakította a 2020-as amerikai elnökválasztást.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

„A háttérből manipulálta a közhangulatot, megváltoztatta a szabályokat, irányította a médiát és ellenőrizte az információáramlást” – írja a szerző, Molly Ball, aki megdöbbentő módon mindezt helyesli.

Az írás nevesíti az összeesküvés több kulcsszereplőjét, akik egytől egyig a Demokrata Párthoz köthető választási szakértők, NGO-k és adatfeldolgozó cégek.

Részletesen közli, hogy e szereplők miként avatkoztak be a választások lebonyolításába november 3-a előtt, és hogyan fenyegettek megtorlással mindenkit, aki megkérdőjelezte utána az eredményt.

Azonban a szerző mindezt liberális propagandamázzal borítja, és azt állítja: „nem elcsalni akarták a választást, hanem megerősíteni azt”.

A másik értelmezés persze az – teszi hozzá az Alapjogokért Központ az Origo szemléje szerint -, hogy a liberális globalisták nyíltan követelik a közvéleménytől: a tényeknek és a józan észnek fittyet hányva igaznak fogadja el az ő értelmezésüket, mely egy általuk is manipuláltnak tartott választást a demokrácia győzelmének tart.

Az Alapjogokért Központ teljes elemzése ide kattintva érhető el.

Borítóképünkön Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában