lebuktak

2020.10.09. 20:25

Drogdílereket fogtak el a rendőrök Pest megyében

Négy embert őrizetbe vettek.

Öt embert fogtak el a rendőrök Pest megyében, mert „kristállyal”, egy új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Pest megye dél-keleti részén – tették közzé a police.hu oldalon pénteken.

A gyanú szerint a 48 éves V. Gyula és az 52 éves K. József egy 38 éves cibakházi férfitől szerezte be a drogot, amelyet saját vevőiknek adagonként, máskor pedig – nagyobb tételben – egy tápiószelei családnak adtak el, amely aztán kiporciózva terjesztette tovább – írták.

A gyanúsítottak lakóhelyén 1,7 millió forintot, két személygépkocsit, 338 gramm kábítószert és az illegális szer használatához, adagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.

Négy embert őrizetbe vettek. Egyikük bűnügyi felügyeletét, K. József, M. István és a „főellátónak számító” T. Imre letartóztatását kezdeményezték, ötödik társuk szabadlábon védekezhet.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés – bűnszövetségben elkövetett – bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik ellenük eljárás – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában