Járvány

2020.03.05. 20:35

Japán turistákat szállítottak a László Kórházba

Valamennyien köhögnek, de mindannyian jó fizikai állapotban vannak.

Tizenöt japán turistát szállított a mentőszolgálat a budapesti Kálvin térről a László Kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával – adta hírül a koronavirus.gov.hu. Valamennyien köhögnek, de mindannyian jó fizikai állapotban vannak.

A kórházba szállítás után elkülönítették őket és megkezdődött a kivizsgálásuk.

Ingyenesen hívható a magyar ügyeleti központ

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége: koronavir[email protected]. A beérkező elektronikus levelekre a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küldenek.

A 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogadják a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány koronavírussal kapcsolatos hivatalos Facebook-oldalán és a koronavirus.gov.hu kormányzati honlapon hiteles és naprakész tájékoztatás található a fertőzésről.

Borítókép: Egy Origo olvasó fotója a mentőautóról és a mentőápolókról, akik a japán turistákat elszállították./ origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában