megrázó felvétel

2019.06.09. 22:04

Nézők közé hajtott egy autó a Tótkomlós ralin (videó)

Sokan megsérülhettek, a körülményeket vizsgálják.

Cikkünk érzékenyebb olvasóink számára felkavaró lehet.

A Beol.hu információi szerint többen is megsérültek. Olvasói beszámoló alapján a versenyautót a nézőközönség emelte fel, hogy az alá szorult sérülteket ki tudják szabadítani. A helyszínre 3 mentőhelikopter is érkezett.

A portálnak Tűri Zsanett, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes munkatársa elmondta, hogy az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! Megrázó felvételek! Megtekintés csak 18 év felett!

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa a lapnak megerősítette, hogy többen is megsérültek, azonban pontosabb információkkal csak a későbbiekben tud szolgálni.

A Beol.hu úgy értesült,

vasárnap a versenynek már vége volt, a díjátadóra készülődtek.

Az a szokás, egy utolsó kört (felvonulva) tesznek a versenyzők. Belefért egy-két merész mozdulat ezúttal is. Egy versenyző viszont a nézők közé csapódott a komlósi Bástya áruház közelében.

Az M1 értesülése szerint 11 sérültje van a balesetnek, 2 súlyos sérültet helikopter szállított el a helyszínről.

A sajnálatos balesetet követően a szervezők az alábbi közleményt tették közzé:

„A mai napon a X. Tótkomlós Racing Versenyt követő felvonuláson a 32 rajtszámú autó egy jobbos visszafordító kanyar után megcsúszott és a nézők közé futott. A sérülteknek minél hamarabbi felépülést kívánunk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában