Nyíregyháza hírei

2011.04.06. 16:11

Kandó kupa középiskolás labdarúgótorna Záhonyban

<p>Záhony - Nyolc középfokú intézmény csapatának részvételével rendezték meg szerdán Záhonyban a XII. Kandó kupa félpályás labdarúgótornát.</p>

A Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégiumban a névadó hetének hagyományos programja a kupa, melynek idén is a Záhonyi VSC impozáns sporttelepe nyújtott otthont.

A színvonalas rendezés és népes közönség mellett lebonyolított tornán a nyíregyházi Lippai János SZKI csapata (felkészítő tanár: Gyulai Bernadett) szerezte meg az elsőséget az ugyancsak megyeszékhelyi Széchenyi István SZKI (Lőrincz Árpád) és a mátészalkai Déri Miksa SZKI gárdája (Pásztor István, Takács Ferenc) előtt. A további helyezések: 4. Bessenyei György Gimnázium Kisvárda, 5. Kandó Kálmán Középiskola Záhony, 6. Dr. Béres József Kollégium Záhony, 7. Móra Ferenc Gimnázium Dombrád, 8. Babus Jolán Kollégium, Vásárosnamény.

A legtechnikásabb játékosnak járó elismerést Miskolczi Gábor (Bessenyei Gimnázium), a gólkirályi címet Csaba Attila (Lippai SZKI), míg a legjobb kapus különdíját Pócsik Péter (Széchenyi SZKI) érdemelte ki.

- Kovács Attila -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!