Már csak két magyar van versenyben

2022.05.27. 16:21

Búcsúzott Fucsovicsék párosa a Roland Garroson

Fucsovics Márton és az amerikai Frances Tiafoe párosa a második fordulóban búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokságtól.

Fucsovicsék - akik a csütörtöki első fordulóból játék nélkül jutottak tovább - pénteken a párosban az Australian Open-bajnok Thanasi Kokkinakisszal és új partnerével, a kazah Alekszander Bublikkal találkoztak.

A magyar-amerikai kettős az első játszmában sokáig jól tartotta magát, de - bár 3:4-nél még két bréklabdát hárított - 4:5-nél elveszítette adogatójátékát, így hátrányba került.

A második szettben Kokkinakisék kétszer tudták brékelni Fucsovicsékat, ez pedig elégnek bizonyult ahhoz, hogy 59 perc alatt továbbjussanak. 

Így már csak két magyar felnőtt játékos van versenyben a Roland Garroson: Bondár Anna és a belga Greet Minnen első fordulós párosmérkőzése várhatóan 19 óra után kezdődik, és amennyiben továbbjutnak, Gálfi Dalmával és az orosz Anna Kalinszkajával találkoznak a 32 között.

Eredmény (férfi páros, 2. forduló a nyolcaddöntőbe jutásért):

Alekszandr Bublik, Thanasi Kokkinakis (kazah, ausztrál)-Fucsovics Márton, Frances Tiafoe (magyar, amerikai) 6:4, 6:3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában