Labdarúgás

2022.03.08. 13:10

Azpilicueta és Alonso is újra edz a Chelsea-nél

Edzésbe állhatott a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea két spanyol játékosa sérülés, illetve koronavírus-fertőzés után.

Cesar Azpilicueta és Marcos Alonso egyformán kihagyta a Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató londoni klub legutóbbi két mérkőzését, de az egyesület keddi bejelentése szerint már mindketten újra edzhetnek.

A csapatkapitányi posztot is betöltő Azpilicueta a Liverpoollal szemben elveszített Ligakupa-döntőn sérült meg, Alonso pedig Covid-fertőzés miatt maradt távol a Chelsea legutóbbi két találkozójától.

A klubvilágbajnok londoniak csütörtökön a sereghajtó Norwichhoz látogatnak a Premier League 30. fordulójából előrehozott meccsen, vasárnap pedig a Newcastle Unitedet fogadják, s ezeken a mérkőzéseken a két spanyol válogatott védő már várhatóan bevethető lesz.

A Chelsea jelenleg harmadik a bajnokságban, a hátránya 16 pont a címvédő és listavezető Manchester Cityvel szemben, amely viszont két összecsapással többet játszott nála.

 

Borítóképünkön Cesar Azpilicueta. Fotó: MTI/EPA/Getty pool/Julian Finney

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában