Labdarúgás

2022.02.08. 16:00

Három hétig nem számíthat Chiellinire a Juventus

Vádlisérülés miatt a Juventus következő négy mérkőzését biztosan ki kell hagynia Giorgio Chiellininek, a csapat Európa-bajnok olasz válogatott védőjének, akire sajtóinformációk szerint három hétig nem számíthat a torinói együttes.

A 37 éves futballista nem léphet pályára az Atalanta otthonában vasárnap sorra kerülő bajnoki meccsen, valamint a jövő pénteki torinói városi rangadón, illetve a Villarreal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharc első, február 22-i felvonásán. A Juve ezeket megelőzően, csütörtökön a Sassuolót fogadja az Olasz Kupa negyeddöntőjében.

Chiellinit vasárnap le kellett cserélni a Verona ellen 2-0-ra megnyert összecsapás 75. percében, az olasz média pedig ezután arról számolt be, hogy a rutinos védő három hétig nem játszhat.

A 114-szeres olasz válogatott játékos ebben az idényben 16 alkalommal lépett pályára a Juventusban minden versenysorozatot figyelembe véve.

Borítókép: Giorgio Chiellini, az olasz válogatott csapatkapitánya a bajnoki trófeával, miután megérkeztek Rómába 2021. július 12-én, egy nappal azután, hogy a csapat megnyerte a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében játszott Olaszország-Anglia mérkőzést. Fotó: MTI/EPA/ANSA/Fabio Frustaci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában