Járvány

2021.10.19. 12:30

Telt ház lehet az első szaúd-arábiai F1-es versenyen

December 5-én rendezik a sportág történetének első Szaúdi Nagydíján.

ISTANBUL, TURKEY - OCTOBER 10: Lando Norris of McLaren competes during Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021 in Istanbul, Turkey on October 10, 2021. The 16th race of the racing season is taking place at Intercity Istanbul Park on a 5.4-kilometer (3.4 miles) circuit with 58 laps. Serhat Cagdas / Anadolu Agency (Photo by Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Serhat Cagdas

A szervezők kedden jelentették be, hogy az értékesíthető jegyek arányát

40-ről 100 százalékra tudták növelni, miután a királyságban jelentős engedményeket értek el a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

A 2021-es Forma-1-es világbajnoki idénynek a szaúdi viadal lesz az utolsó előtti állomása, egy héttel később Abu-Dzabiban zárul a sorozat.

Idén rekordot jelentően négy közel-keleti viadal szerepel az F1-es naptárban:

a szezon márciusban Bahreinben indult, Katarba pedig novemberben látogat a száguldó cirkusz mezőnye.

A következő versenyt a hétvégén rendezik az Egyesült Államokban. A vb-pontversenyt Max Verstappen (Red Bull) vezeti, akinek hat pont az előnye a címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal (Mercedes) szemben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában