bajnokok ligája

2021.10.21. 09:30

Ronaldo ismét bizonyította klasszisát

Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző szerint Cristiano Ronaldo ismét bizonyított a kritikusainak azzal, hogy győztes gólt szerzett szerdán az Atalanta elleni, 0–2-ről megfordított labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Champions league group F football match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on October 20, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Paul Ellis

A norvég tréner a találkozó után elmondta, a portugál támadó nagyszerűen játszott, és azoknak, akik szerint nincs segítségére a csapatnak, javasolja, nézzék meg, hogy játszott a bergamóiak ellen.

„Cristiano remek munkát végzett a kapu előtt. Ha valaki kritizálni szeretné, nézze meg a mérkőzést”

– fogalmazott Solskjaer, aki rendkívül elégedett volt azzal, ahogy Ronaldo vezette a csapatot.

„Bejátszotta az üres területeket, nyomást gyakorolt az ellenfélre, de amikor kellett, visszament védekezni, blokkolt a saját tizenhatosán belül is.

Mindent megtett, amit egy középcsatártól elvárunk”

– tette hozzá a szakember.

Ronaldo a 81. percben fejjel vette be az Atalanta kapuját, az MU pedig úgy nyert 3–2-re, hogy a szünetben még 2–0-s hátrányban volt. Az ötszörös aranylabdás portugál játékos így mindhárom eddigi BL-csoportmeccsén betalált,

nyári visszatérése óta pedig nyolc mérkőzésen hat gólnál jár a Unitedben.

„Jól játszottunk, és egy pillanatra sem adtuk fel” – egészítette ki mondandóját Solskjaer.

Győzelmével a Manchester United három forduló után hat ponttal vezeti az F csoportot.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában