voks

2021.10.09. 16:31

Messi leginkább csapattársnak adná az Aranylabdát

A sportág egyik legrangosabb egyéni elismerését november 29-én adják át a párizsi Théatre du Chatelet-ben.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ha szavazhatna, Lionel Messi leginkább párizsi csapattársnak adná az idei Aranylabdát.

A legjobb európai labdarúgót megillető díjat eddig hatszor kiérdemelt argentin játékos az után nyilatkozott erről a France Footballnak, hogy a szaklap nyilvánosságra hozta annak a harminc futballistának a nevét, akik közül kikerül az Aranylabda 2021-es nyertese.

„Két játékos van a PSG-ben, akikre könnyű szívvel szavaznék: Mbappé és Neymar” – mondta a Paris Saint-Germainhez a nyáron az FC Barcelonától érkezett Messi, aki a mostani bő listán szintén szerepel.

A támadó megemlítette még a Bayern München lengyel csatárkiválóságát, Robert Lewandowskit, a Real Madrid francia támadójáról, Karim Benzemáról pedig így nyilatkozott: „Csodálatos éve volt, ő is remekül játszott.”

Az idei díjra jelöltek között Messin és az általa említetteken kívül szerepel az ötszörös győztes portugál Cristiano Ronaldo is, de az ő újabb elsőségüket a szakírók ezúttal valószínűtlennek tartják.

A sportág egyik legrangosabb egyéni elismerését november 29-én adják át a párizsi Théatre du Chatelet-ben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában