szögre akasztja

2021.09.26. 15:00

Visszavonul a balhés, 41-szeres francia válogatott

Samir Nasri 41-szeres francia válogatott labdarúgó vasárnap bejelentette a visszavonulását.

Anderlecht's new player French midfielder Samir Nasri speaks during a press conference in Brussels on July 9, 2019. - The former French international Samir Nasri has committed for one year, with an option for another year, with Anderlecht, the Belgian club announced on its website on July 5. (Photo by VIRGINIE LEFOUR / Belga / AFP) / Belgium OUT

Forrás: AFP / Belga

Fotó: Virginie Lefour

A 34 éves támadó középpályás 2004-ben kezdte profi pályafutását, amely során

az Olympique Marseille, az Arsenal, a Manchester City, a Sevilla, az Antalyaspor, a West Ham United, végül az RSC Anderlecht csapatát erősítette.

Az Intertotó Kupát, az angol Ligakupát és az angol Szuperkupát egyszer, a Premier League-et kétszer nyerte meg, 2010-ben pedig az év legjobb francia labdarúgójává választották. Hazája válogatottjában 2007 és 2013 között 5 gólt szerzett.

Nasrit 2017 júliusától másfél évre eltiltották, mert egy észak-amerikai klinikán intravénás kezelést kapott, amit ő úgy magyarázott, hogy csak vitamininjekcióról volt szó,

nem követett el doppingvétséget. Utolsó klubja, a belga Anderlecht tavaly áprilisban elküldte, mivel megsértette a koronavírus-járvány miatt bevezetett előírásokat.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában