bajnokok ligája

2021.09.30. 13:24

A Vidi korábbi játékosa szerint a futballtörténelem legnagyobb meglepetését érték el

Minden idők legsokkolóbb eredményének nevezte Boban Nikolov, a MOL Fehérvár korábbi játékosa új együttesével, a Sheriff Tiraspollal a Real Madrid vendégeként aratott sikert a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Karim Benzema of Real Madrid during the UEFA Champions League match between Real Madrid and Sheriff Tiraspol Munich at Estadio Santiago Bernabeu in Madrid, Spain. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto / DAX Images

Fotó: NurPhoto via AFP

A BL-újonc moldovai együttes a Sahtar Donyeck elleni első fordulós győzelem után kedden a legendás Bernabeu Stadionban 2-1-re tudott nyerni, s ezzel csoportja élére ugrott.

„Egy álom vált valóra, valami igazán különlegeset vittünk véghez, ami azt hiszem, minden idők legsokkolóbb meglepetése”

- nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Nikolov, aki 2018-tól idén januárig szerepelt 106 mérkőzésen a székesfehérvári együttesnél.

„Annyi volt a célunk előzetesen, hogy élvezzük a mérkőzést, csak ennyi.”

Nikolov – aki az utolsó percekre állt be csereként Madridban – mindehhez hozzátette, hogy a diadalról még évekig fognak beszélni, s társaival még mindig nehezen tudják elhinni, hogy legyőzték a Realt. Ugyanakkor tisztában vannak vele, hogy mostantól csak előre szabad nézniük és készülniük kell a következő mérkőzésekre, hogy tovább tudjanak fejlődni. Fontosnak nevezte, hogy a bajnokságot ismét meg tudják majd nyerni, ahhoz, hogy a következő szezonban is legyen lehetőségük ezen a szinten játszani.

A 27 éves futballista elárulta azt is, hogy nehéz időszakon van túl, ugyanis augusztus végi átigazolása után elkapta a koronavírust, s a helyi Covid-központba került, így várnia kellett arra, hogy megkezdhesse a munkát új együttesénél, ám mostanra már teljesen egészséges és jól érzi magát.

„A Covid-központban voltam a sorsoláskor, s ott hallottam, hogy a Reallal és az Internazionalével kerültünk egy csoportba, aminek nagyon örültem. Gyerekként Zinedine Zidane volt a kedvenc játékosom, a Real Madrid pedig a kedvenc csapatom”

- jegyezte meg Boban Nikolov.

Forrás: MTI

Borítókép: Benzema Sheriff-játékosok gyűrűjében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában