Serie A

2021.02.13. 21:36

A Napoli legyűrte a címvédő Juventust

A vendég együttes hiába próbálkozott az egyenlítéssel.

A Napoli házigazdaként legyőzte a bajnoki címvédő Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati rangadóján.

Az őszi összecsapásra koronavírus-fertőzések miatt nem állt ki a nápolyi együttes, így azt a találkozót még pótolni kell. Az elmaradt mérkőzés ellenére egy ízben már ebben a szezonban is összecsaptak a felek: január 20-án az Olasz Szuperkupáért rendezett meccsen a Juventus győzött 2-0-ra.

A szombati rangadón a néhai argentin sztár, Diego Armando Maradona nevét viselő stadionban viszont fél óra elteltével a hazaiak jutottak vezetéshez: Lorenzo Insigne büntetőből volt eredményes.

Miután a legutóbbi hét bajnoki meccséből hatszor győztes Juventus hiába próbálkozott az egyenlítéssel, a hétvégének hatodikként nekivágó Napoli otthon tartotta mindhárom pontot, kettőre csökkentve hátrányát a harmadik helyezett torinói csapattal szemben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában