mma

2020.11.20. 09:21

McGregor januárban ismét ketrecbe lép

Ismét meggondolta magát Conor McGregor, a kevert harcművészet egyik legnagyobb sztárja és harmadik alkalommal is visszatér.

(FILES) In this file photo taken on January 26, 2020 Irish mixed martial arts artist Conor McGregor arrives for the 62nd Annual Grammy Awards in Los Angeles. - Conor McGregor is set to reverse his latest flirtation with retirement with a fight against Dustin Poirier in January, the Irish mixed martial arts star said November 19. A statement on McGregor's news website, TheMacLife.com, said the 155-pound contest would take place on January 23, with Abu Dhabi in the United Arab Emirates the likely venue. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Az ír sportoló júniusban harmadszor vonult vissza, akkor állítása szerint azért, mert a koronavírus-járvány miatt nem kerülhetett sor arra a mérkőzésre, amelyre vágyott.

McGregor döntése ezúttal sem volt hosszú életű, csütörtökön ugyanis Dana White, a sportág első számú szervezetének, a UFC-nek az első embere bejelentette, hogy a sportág legnagyobb sztárja január 23-án összecsap Dustin Poirierrel, akit 2014 szeptemberében egyszer már legyőzött. Az UFC 257. gálájának – melynek ez lesz az egyik csúcsmeccse – a helyszíne egyelőre még nem ismert, White szerint Las Vegasban, vagy az Abu-Dzabiban kialakított buborékban kerül rá sor.

Conor McGregor először 2016-ban vonult vissza, de később visszatért, 2017 nyarán pedig ökölvívóként is kipróbálta magát: a legendás Floyd Mayweathertől technikai KO-val kapott ki. Tavaly márciusban ismét közölte, hogy felhagy az élsporttal, majd idén januárban mindössze 40 másodperc alatt legyőzte Las Vegasban az amerikai Donald Cerronét, ezzel 22/4-re javította győzelmi mérlegét az MMA-ban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában