manchester united

2020.07.27. 18:00

Solskjaer: nem sokan jósolták, hogy itt végzünk

A Manchester United vezetőedzője úgy véli: azok a kritikák, amelyekkel a szezon elején kellett szembenéznie, csak erősebbé tették.

Manchester Uniteds Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer gestures from the touchline during the English Premier League football match between Leicester City and Manchester United at King Power Stadium in Leicester, central England on July 26, 2020. (Photo by CARL RECINE / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Carl Recine

„Nem sokan jósolták volna ezt,

a többség hatodik-hetedik helyre várt minket”

- utalt arra a norvég tréner, hogy a klub az elmúlt harminc év leggyengébb rajtját produkálta, majd ennek ellenére harmadikként zárt, azaz a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhat.

Solskjaer kifejtette, a szezon elején kapott kritikák csak megerősítették abban, amit csinált. Hozzátette,

minden szakembernek mások az elképzelései, így ő is a maga útját járta.

Gary Neville, a csapat korábbi védője szerint nagy lépés, hogy egy év kihagyás után ismét BL-ben szerepelhet majd a gárda, de emiatt alaposan meg kell erősíteni a keretét, szerinte egész egyszerűen több játékosra van szüksége.

Ezzel egyetértett a szakember is, többek között azzal indokolva álláspontját, hogy a BL-fordulók alkalmával a legjobb csapatát kell pályára küldenie, míg az El-ben azért lehetett pihentetni a legjobbakat és játékidőt adnia a fiataloknak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában