FA

2020.07.16. 14:00

Solskjaer kiborult a kupadöntős sorsolás miatt

A Manchester United labdarúgócsapatát edző norvég szerint nem fair, hogy a Chelsea 48 órával többet készülhet a két együttes vasárnapi FA Kupa-elődöntőjére.

Manchester Uniteds Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer reacts on the pitch after the English Premier League football match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, north-west England, on July 13, 2020. - The game finished 2-2. (Photo by PETER POWELL / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Peter Powell

„Aggasztó, hogy nekik közel két nappal több idejük van pihenni és készülni” – fogalmazott a norvég szakvezető az MU csütörtöki, Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

Solskjaer szerint a bajnokság újrakezdése után arról egyeztek meg, hogy egyenlő feltételeket biztosítanak a csapatoknak,

rájuk azonban a Bajnokok Ligája-indulás miatt kulcsfontosságú mérkőzés vár csütörtök este, ezt követően kell „összeszedni a darabjaikat” a vasárnapi kupaelődöntő előtt.

„A következő két hét hektikus lesz, de nagyon jó erőállapotban vagyunk. A srácok évek óta nem érezték magukat ilyen fittnek”

- jelentette ki Solskjaer.

A Chelsea kedden lépett pályára a már kiesett Norwich ellen a Premier League-ben, amelyből még két teljes forduló van hátra. A bajnokságban az MU, a Chelsea és a Leicester City küzd a BL-helyekért, az FA Kupában még az Arsenal és a Manchester City van versenyben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában