Járvány

2020.04.20. 16:00

Rodrigo Morenót akarják, ha gond lenne csatárposzton

Az Ágyúsok élénken érdeklődnek a Valencia szélsője iránt.

Valencia's Spanish forward Rodrigo Moreno runs with the ball during the UEFA Champions League Group H football match between Valencia and Ajax at the Mestalla stadium in Valencia on October 2, 2019. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jose Jordan

Brit sajtóértesülés szerint az észak-londoni egyesületnél

próbálnak felkészülni arra az esetre, ha nem sikerül szerződést hosszabbítaniuk a gaboni Pierre-Emerick Aubameyanggal, valamint a francia Alexandre Lacazette-tel.

A 29 esztendős Rodrigo az Ágyúsok egyik célpontja, ráadásul a Valencia tulajdonosának is vannak elképzelései a csapat átalakításáról, és a Mirror információi szerint hajlandó lenne megválni a játékostól.

Rodrigo szerződésében 110 millió fontos kivásárlási ár szerepel, de a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben várhatóan ennek az összegnek kevesebb mint a feléért, 45-50 millió fontért is eladnák.

A brazíliai születésű támadójátékos 2014 óta futballozik a Valenciában, a spanyol válogatottban azóta 22-szer lépett pályára. Rodrigo a most szünetelő idényben öt gólt szerzett és 11 gólpasszt adott klubcsapatában, háromszor pedig a nemzeti csapatban volt eredményes.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában