Batman-sorozat

2021.12.11. 19:13

Pingvin szerepében veszi át az alvilág felett a hatalmat Colin Farrell

Pingvint korábban olyan színészek alakították, mint Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor.

A Variety.com beszámolója szerint Colin Farrell alakítja Pingvint az HBO Max készülő Batman-sorozatában. A filmsztár nemcsak színészként, hanem executive producerként is szerepel a stáblistán.

Farrell a Robert Pattinson főszereplésével készült, és 2022 márciusában debütáló The Batman című produkcióban játszotta el először a gonosz karaktert.

Az HBO streamingszolgáltatása azonban külön sorozatot szentel annak a történetnek, hogy Pingvin hogyan vette át a gothami alvilág fölötti hatalmat. A széria forgatókönyvét Lauren LeFranc írja. Farrell mellett Matt Reeves, az új Batman-film rendezője, és a film producere, Dylan Clark is executive producere lesz a sorozatnak.

Farrellt a közönség olyan sikeres filmszerepeiről ismerheti, mint az Erőszakik vagy A homár.

A televízióban legutóbb az Északi vizeken című kosztümös kalandfilm-szériában volt látható, de korábban az HBO A törvény nevében című sorozatának 2. évadában is szerepelt. Mostanában Martin McDonough új rendezésében a Banshees of Inisherin című drámát forgatta Brendan Gleesonnal, akivel az Erőszakikban játszott együtt.

Pingvin a Batman-történetek egyik fontos alvilági karaktere, korábban olyan színészek alakították, mint Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!