Könnyűzene

2021.07.25. 09:22

Dalszerzők és menedzserek jelentkezését várja a HOTS mentortábora

Nemzetközileg elismert szakemberek segítik majd a zenészek számára a külföldi karriertervezést.

A Hungarian Oncoming Tunes (HOTS) elsősorban olyan előadók jelentkezését várja az október 7-től 11-ig tartó mentortáborába, akik már bizonyítottak vagy bizonyítani szeretnének más országok zenei piacán is.

Az Outbreakers’ Labre című programsorozat keretein belül a kiválasztottak csoportos workshopokon és személyes képzéseken vehetnek részt, amelyeken nemzetközileg elismert mentorok nyújtanak nekik megfelelő háttértudást a stratégiájuk fejlesztéséhez és a külföldi karrierépítéshez.

Nagyová Lucia, a HOTS könnyűzenei exportiroda vezetője a táborral kapcsolatban azt is elmondta, hogy ezúttal különösen nagy hangsúlyt fektetnek majd a gyakorlati tapasztalatok átadására. Erre azért van szükség, mivel a pandémia bizonytalan időszakában ez segítheti igazán a művészek fejlődését és érvényesülését.

Az Outbreakers’ Labre rendezvényen minden előadó legfeljebb két társával, ajánlottan egy zenésszel és a menedzserével képviseltetheti magát. Ezenkívül a tábor visszavárja a korábbi résztvevőit, hiszen ez a lehetőség számukra is tartogat új tapasztalatokat.

A pályázatok benyújtási határideje július 31. A jelentkezéshez szükséges dokumentum online is elérhető. A beérkező anyagokat a korábbi alkalmakhoz hasonlóan idén is négy külföldi szakember, Victor Conradsson, Rupert Hollier, Ida Sällinenés és Andries van Wieren bírálja majd el. További információk a táborral kapcsolatban a HOTS Facebook oldalán találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!