Halálos baleset

2023.05.07. 08:00

A házasságkötés után azonnal meghalt a feleség: ittas sofőr okozta a tragédiát (videó)

Közvetlenül a lakodalmuk után szenvedett szörnyű balesetet egy amerikai házaspár, a nő a helyszínen meghalt, férje pedig a baleset óta válságos állapotban van.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Április 28-án a mindössze 34 éves dél-karolinai menyasszony, Samantha Hutchinson és férje, Aric Hutchinson nem sokkal a boldogító igen kimondása után szörnyű balesetet szenvedett. A lagzit követően az újdonsült házaspár két rokonukkal egy golfkocsival távozott a fogadás helyszínéről, majd a semmiből egy ittas sofőr elgázolta őket. Az apró járműbe hátulról rohant bele a 25 éves Jamie Lee Komoroski, az ütközés pedig akkora erejű volt, hogy a pár több 10 métert repült.

Samantha a helyszínen életét vesztette, míg Aric súlyos agysérülést és számos csonttörést szenvedett, édesanyja elmondásai szerint fia már két műtéten is átesett – tudta meg a Tények

A golfkocsiban még ketten utaztak, a férj sógora és unokaöccse, ők szintén súlyos sérüléseket szenvedtek.

Az alkoholvizsgálat eredményeit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a hatóságok szerint az ittas sofőr 103 kilométeres sebességgel rohant bele a pár golfkocsijába – írta meg a CrimeOnline.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!